Onu acemiler yapar işte.Dns,Redteror,Dracule Mihawk yorumları işçilik istiyor ince işçilik.Emek istediği falan yok yav konuyu bile okumadan direkt Zoro keser diyorsun ve iş bitiyor o kadar.
Onu acemiler yapar işte.Dns,Redteror,Dracule Mihawk yorumları işçilik istiyor ince işçilik.Emek istediği falan yok yav konuyu bile okumadan direkt Zoro keser diyorsun ve iş bitiyor o kadar.
Reddiciğim paragrafı sevmez direkt Zoro yazar xD Dns'nin yazdığı paragrafların ilk harflerini birleştirince Roronoa Zoro çıkıyor daima. Bu tür bir işçilikten bahsediyorsan haklısın tabi. Diğerini ise konuşmaya bile gerek yok önemsiz.Onu acemiler yapar işte.Dns,Redteror,Dracule Mihawk yorumları işçilik istiyor ince işçilik.
Gene off-topic.Konuyla ilgili düşüncemi paylaşmışım bunun öncesinde de aklıma gelen bir şeyi yazmışım. Konuyla ilgili olmadığını düşünüyorsanız bu genel sohbet başlığı içerisinde yahut özel mesajla belirtmeniz daha doğru olmaz mıydı? O yazdığınızda çünkü konuyla ilgili değil eğer benim yazdığım değilse size göre.
Konuyla ilgili fikrimi paylaşmış mıyım? Evet. Ayrıca belirttiğim gibi aklıma getirdi deyip gecistirmisim benim gibi düşünen başkası olursa konuşmak içindi. Neyse dostum.Gene off-topic.
Kaldı ki benim yazdığım konuyla alakalı çünkü konu dışına çıkan birini konuya geri çağırıyorum. Yani aynı şey değil.Ama iyi deneme.
Aynı şeyi sürekli yaparsan, eder. İhlal ettiği kuraldan dolayı Kasım ayında bir aylık ban yemiş, bugün yine aynısı.Bir kural ihlali 1 yıllık cezaya tekamül edebiliyor muydu sitede? Euron naaptın Euron, rekor denemesine mi soyundun?
Naptı ki m rak ettim sadeceAynı şeyi sürekli yaparsan, eder. İhlal ettiği kuraldan dolayı Kasım ayında bir aylık ban yemiş, bugün yine aynısı.