Doğu Anadolu'ya atadığı başkandan ,Amerika'ya pankart astiran zengin lobisinden istesin yardımı.Ermenistan, Türkiye'den Covid-19 ile mücadele için yardım talep etmiş. Hiç güleceğim yoktu.
Rusların İtalya'ya yaptığı gibi askeri araçlarla sembolik gönderilebilir.Doğu Anadolu'ya atadığı başkandan ,Amerika'ya pankart astiran zengin lobisinden istesin yardımı.
Anlık TürkiyeRusların İtalya'ya yaptığı gibi askeri araçlarla sembolik gönderilebilir.
valla reyiz ben geriden geliyorum eski mesajları tam okumamıştım, sadece o mesajını gördüm daldım. içgüdü yok diyen hocanın kaynağı neymiş paylaştı mı sizinle mesela?Pes ettim arkadaşlar tamam insanda iç güdü vardır.Yoktur diyen hocayada bu saatten sonra hayırdır derim yani.Adamsınız.
Hoca durumu iç güdü vardır diyen frued dan başladı yoktur diye açıklamalarını yaparak sınıfta biraz tartışıldı sonra kabul edildi.valla reyiz ben geriden geliyorum eski mesajları tam okumamıştım, sadece o mesajını gördüm daldım. içgüdü yok diyen hocanın kaynağı neymiş paylaştı mı sizinle mesela?
yani ne bileyim içgüdüye psikolojik olarak yaklaşmak garip, psikoloji biraz rererö biliyorsun.Hoca durumu iç güdü vardır diyen frued dan başladı yoktur diye açıklamalarını yaparak sınıfta biraz tartışıldı sonra kabul edildi.
Türkiye: hemen yolluyoruz çünkü biz halkımızı umursamayan ama her ülkeye yardım gönderen bor cumhuriyetiyiz.Ermenistan, Türkiye'den Covid-19 ile mücadele için yardım talep etmiş. Hiç güleceğim yoktu.