Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Koronavirüs Konusu

Şu an haberde; adam telefonunu unutmuş, onu almaya giderken polis yakalıyor. Şimdi ceza yiyeceksin, diyor. Ne olacak, 2 tane yazsın isterse, devletimize feda olsun,'' diyor. Güya beyefendilik yapıyor. Bu kadar geri zekalı olunur mu ya? Bir tanesi de alkol içmiş arabanın içinde, ''ben dışarı çıkmadım arabanın içindeydim,'' diyor. Bir diğeri, ''nerede yazıyor sokağa çıkma yasağı olduğu,'' diyor. ''Benim haberim yoktu,'' diyor. Sanırım mağarada yaşıyor. Rezalet diz boyu ya. Çok eğitimsizler, çok. Hiçbiri nasıl bir durumun içinde olduklarının en ufak farkında değil.

Moderatör tarafında düzenlendi:
aa toplum yinr çıldırmış hemen yorum yapalım
olm böyle şeylerin çok basit açıklamaları var la :S eğitim. bu durumları öngörecek, analiz edip önlem alacak, eylem planı hazırlayacak uzmanların olacak, okullarda sınıfına seviyesine göre eğitim verip sorumluluklarını öğreteceksin. kurumlarını içi boş yöneticilerle donatmayacaksın, hadi doldurdun diyelim yetkilerini kısıtlayacaksın ve uzman kişilere bağlayacaksın bitti gitti. sen gidip aile içi ve sosyal hayatta hiçbi eğitim vermezsen, ahlakın kendine yabancılaşmasına izin verirsen insanlara kendi adetlerini geliştirip saçmalayacaklar. modern toplum kültürünü kaybetmeden de standartlaşabilir, kültüründen kendini kaybedip hayvanlaşabilir de normal yani. gün gelir de birileri şu yuvarlanıp durduğumuz fıçıyı durdurursa diye beklemek yerine kırıp çıkmak zorundayız xd

Bakarım bir ara filme.
Iç güdü meselesine gelirsek gördüğüm derslerde insanda iç güdü yoktur diyor.Sen var diyen bir araştırma atarmısın.
Mevzu icgudunun tanimi :). Bir kopegin suda yuzmesiyle bir bebegi suda yuzmesi gibi. Kalitsal, sonradan ogrenilmis veya sartlandirilmis yonelmeler falan filan. Derste gordum diyorsan bu kismi gormen gerek (yada donemsel olarak almamissindir henuz) benim alanim degil :). Ben okumayi sevdigim icin okuduklarimdan aklimda kalanlardan yazdim, ki nette google amcaya yazsan bile icgudun tanimi konusunda bir karmasa oldugunu gorursun zaten. Belirtigin tanimin alani tartismali bir kisim :). Psikolojide kesin bir yargi yoktur (yada ona yakin birsey, ne ara okudugumu bile unuttum :D ) diye hatirliyorum.

10 Nisan

Test: 30.864
Vaka: 4.747
Vefat Eden: 98
İyileşen: 281

Test/Pozitif Vaka Oranı: %15,3
Genel Oran: %15,3

Yoğun Bakım: 1.667
Entübe: 1.062

11 Nisan

Test: 33.170
Vaka: 5.138
Vefat Eden: 95
İyileşen: 542

Test/Pozitif Vaka Oranı: %15,4
Genel Oran: %15,3

Yoğun Bakım: 1.626
Entübe: 1.021

İyileşme sayısı iyi bugün. Entübe ve yoğun bakım da azalmış.

Pes ettim arkadaşlar tamam insanda iç güdü vardır.Yoktur diyen hocayada bu saatten sonra hayırdır derim yani.Adamsınız.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık