Hindistan'da yeni bir varyant çıkmış. İsmi kappa varyantı.
Hindistan'da yeni bir varyant çıkmış. İsmi kappa varyantı.
3 doz aşı uygulaması Türkiye'de başladı zaten.Şimdi delta varyantı diye bir zımbırık çıkmış. 6 ay sonra delta için 3 doz aşı vurulmalısınız deseler ne yapacağız? ya da 12 ay sonra alfa için 3 doz aşı lazım? Çok kararsızım aşı konusunda. Korona olduğum için bir umut vücut bir şeyler yapmıştır gibi düşüncedeyim.
Geçmiş olsun. İlk kez mi yakalandın? Aşı oldun mu?Bugün yaptırdığım korona testi pozitif çıktığından 14 günlük bir karantinaya girmek durumunda kaldım. Karantina sonunda bir problem çıkmazsa, buluşma gerçekleşebilir ya da birkaç hafta daha ileri kayabilir. Bilginiz olsun.
Geçmiş olsunBugün yaptırdığım korona testi pozitif çıktığından 14 günlük bir karantinaya girmek durumunda kaldım. Karantina sonunda bir problem çıkmazsa, buluşma gerçekleşebilir ya da birkaç hafta daha ileri kayabilir. Bilginiz olsun.
Aşı olmamıştım. Salı günü Antalya'ya uçuşum vardı, o yüzden zorunlu PCR testi yaptırdım, öyle öğrendim.Geçmiş olsun. İlk kez mi yakalandın? Aşı oldun mu?
Geçmiş olsun sorunsuz şekilde atlatman dileği ile.Bugün yaptırdığım korona testi pozitif çıktığından 14 günlük bir karantinaya girmek durumunda kaldım. Karantina sonunda bir problem çıkmazsa, buluşma gerçekleşebilir ya da birkaç hafta daha ileri kayabilir. Bilginiz olsun.
Geçmiş Olsun.Bugün yaptırdığım korona testi pozitif çıktığından 14 günlük bir karantinaya girmek durumunda kaldım. Karantina sonunda bir problem çıkmazsa, buluşma gerçekleşebilir ya da birkaç hafta daha ileri kayabilir. Bilginiz olsun.
Geçmiş olsun.Bugün yaptırdığım korona testi pozitif çıktığından 14 günlük bir karantinaya girmek durumunda kaldım. Karantina sonunda bir problem çıkmazsa, buluşma gerçekleşebilir ya da birkaç hafta daha ileri kayabilir. Bilginiz olsun.