Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Koronavirüs Konusu

İzmir en çok etkilenen 2.şehir ama maskeler ilçelere gelmemiş bile iki gündür soruyorum yok.Merkeze gidin diyorlar

İstanbulda ilk maske başvuru duyurulduğunda başvurmuştuk. Bir kişinin adı ve ona bağlı toplam 4 kişi için.

Ayın 14'ünde adına başvurduğumuz kişi için mesaj geldi. Ama ondan daha büyüğümüz için 15 Nisan'da geldi. Diğer 2 kişi için ise henüz gelmedi.

Eczacı başvuruyla alakası yok rast gele geliyor kime önce geliyor biz de anlamadık dedi.

ABD iyice hastane yetersizliği çekmeye başladı herhalde. Bir günde 4.931 ölü var. Neredeyse 5 bin.
Ben de yeni gördüm. Da nasıl oluyor bu?. Bunlar özel kurumlar devletin eline de bakmıyorlar, kendi gelir sistemleri var. Üstelik bayağı da para alıyorlarmış. Nasıl yetmez hastaneler?

Ben de yeni gördüm. Da nasıl oluyor bu?. Bunlar özel kurumlar devletin eline de bakmıyorlar, kendi gelir sistemleri var. Üstelik bayağı da para alıyorlarmış. Nasıl yetmez hastaneler?
Yoğunbakım sayısı olarak yetmiyordur. Ölümlerin çoğuda Aynı yerde olduğundan başka yere götürene kadar ölen oluyordur vs. Ki daha fazla ve bugüne özel olmadığı da söyleniyor. Çok fazla hasta olduğu için Yoğun Bakım entübe yetersiz kalıyor. Zaten ölümlerin fazla olma sebebi hep bundan dolayı oluyor heralde. Allah korusun Türkiye'de de kontrol altına alınmadan Entübe artışı devam ederse yetersiz kalınca yoğun bakıma alınması gerekip de alınmayanlar ölüm oranını arttıracak.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık