Mükemmel bir detay. Eline sağlık.Claymore devam etsin diye bir mesaj atmıştım. Teşekkür mesajı dönmüşlerdi. Devam edecek demişlerdi.
Mükemmel bir detay. Eline sağlık.Claymore devam etsin diye bir mesaj atmıştım. Teşekkür mesajı dönmüşlerdi. Devam edecek demişlerdi.
Aynı fikirdeyim.Sağlam bir işe giriyorlar gibi. Detayları tam bilmiyorum ama tutmaz gibime geliyor, çok iyi bir fiyatlandırma olmadığı sürece çoğu kişinin para verip takip edeceğini sanmıyorum.
Umarım okumazlar .dBakalım, henüz geri dönüş yapmadılar.
Böyle şeylere öncülük etmeleri falan güzel de umarım tek olayı yerli olması olmaz ...GLY'nin yeni videosunu izlediniz mi?
Ben telif gelmesin diye yutupta özellikle renklerle oynuyorlar sanmıştım bir ara. Bazı sahneler gördüm bu nasıl bir garabet
Senin için bile kötü reis öyle düşünKötü mü yansıtmışlar?
sırf şu efektler yüzünden animeyi bırakmıştımMesajını görünce hemen geri bildirim yaptım. Baskılara boyun eğme Toei.
Çok şey kaçırıyorsun dostum. Örneğin son bölüm(1034) Coppa vs Queen epey güzeldi ama ne yazık ki aura efektleri yoktu. Ancak bölüm sonu Kid vs Linlin başladı ve efektler havada uçuştu. Bölümde Zeus şov vardı ayrıca, az biraz da olsa ona iyi efekt yaptılar. Kaidou vs Lufi başlasın tekrardan, işte o vakit yine müthiş enerji efektleri kullanmaya başlarlar ama şimdilik azaldısırf şu efektler yüzünden animeyi bırakmıştım
mangada güncelim kaçırdığım detayları yazÇok şey kaçırıyorsun dostum. Örneğin son bölüm(1034) Coppa vs Queen epey güzeldi ama ne yazık ki aura efektleri yoktu. Ancak bölüm sonu Kid vs Linlin başladı ve efektler havada uçuştu. Bölümde Zeus şov vardı ayrıca, az biraz da olsa ona iyi efekt yaptılar. Kaidou vs Lufi başlasın tekrardan, işte o vakit yine müthiş enerji efektleri kullanmaya başlarlar ama şimdilik azaldı
Son bölümde;mangada güncelim kaçırdığım detayları yaz