Hadi inşallah aura efektlerini azalacaklarmış:
Mesajını görünce hemen geri bildirim yaptım. Baskılara boyun eğme Toei.Hadi inşallah aura efektlerini azalacaklarmış:
Eee diğer bölümler ne olacak ? Bari onları da temiz bir şekilde dvd/blu-ray versiyonunda koysalar.Hadi inşallah aura efektlerini azalacaklarmış:
Aman diyeyim sonra ciddiye alacaklar. Gideyim de bende mail atayım bari...Mesajını görünce hemen geri bildirim yaptım. Baskılara boyun eğme Toei.
Adamsan mail adresini gizlemezsin de patlatırlarMesajını görünce hemen geri bildirim yaptım. Baskılara boyun eğme Toei.
Bakalım, henüz geri dönüş yapmadılar. Yapıyorlar mı bilmiyorum. Toei'ye hiç mesaj atmamıştım daha önce ama Shueisha'ya çok mesajl attım. Sadece bir kez cevap döndüler, Claymore devam etsin diye bir mesaj atmıştım. Teşekkür mesajı dönmüşlerdi. Devam edecek demişlerdi. Yani hakikaten okuyorlar. Gerçi o mesaj çok eskiydi ama hala okuyorladır. Cevap gelmezse tekrar tekrar mesaj atacağım.Aman diyeyim sonra ciddiye alacaklar. Gideyim de bende mail atayım bari...
Gerçek e-postamı kullandım. Resmi işler dahil her yerde kullanıyorum. Patlarsa ben de patlarımAdamsan mail adresini gizlemezsin de patlatırlar
Sağlam bir işe giriyorlar gibi. Detayları tam bilmiyorum ama tutmaz gibime geliyor, çok iyi bir fiyatlandırma olmadığı sürece çoğu kişinin para verip takip edeceğini sanmıyorum.GLY'nin yeni videosunu izlediniz mi?