Şu açılışın 16 bölüm sürmesi Toei'nin en büyük ayıbı.Zamanının ötesinde bir açılış.
Şu açılışın 16 bölüm sürmesi Toei'nin en büyük ayıbı.Zamanının ötesinde bir açılış.
Demek öyle. Son bölüme bakınca böyle bir şey sezemiyoruz, sanırım daha da kötüleştirme yönünde hedef koymuşlar kendilerine. Umarım bizi güzelce şaşırtırlar. Tek isteğim bu ya, bir kendilerine gelsinler artık.The director of Anime One Piece mentions that "the war will intensify against the Yonkou Kaido from now on, The anime workers will also raise the level of production and drawing more and more, so look forward to what is coming."
Kaido ve Oden'e ek sahne eklemişler. İyi mi yoksa kötü mü karar veremedim.972. bölüm için yeni bir fragman yayımlanmış.
Hayret düzeltmişler bir tık.972. bölüm için yeni bir fragman yayımlanmış.
Ek sahneler genellikle Oda'dan onaylı olduğu için hikayeye aykırı olmayan ayrıntılar görmekten memnunum ben.Kaido ve Oden'e ek sahne eklemişler. İyi mi yoksa kötü mü karar veremedim.
Yani, en azından kiraz çiçekleri ve sarı bir haki topuna dönen Oden yok. xdHayret düzeltmişler bir tık.