O seviyeyi zorlayan ama aşamayan güzel bir şarkı...Şu var.
O seviyeyi zorlayan ama aşamayan güzel bir şarkı...Şu var.
Toei'nin çizimlerini hiç beğenmesem de ne yalan söyleyeyim o sahnede Memoires çalınca bi tüylerim diken diken oldu ?Doktor her gün 3 öğün sabah-öğlen-akşam bunu yazdı. Bağımlılık yaptı. Dozdan fazlasını alıyorum. Biri beni kurtarsın.
Sahnede Memories çalması güzeldi ama To The Grand Line koysalar daha güzel olurdu.Doktor her gün 3 öğün sabah-öğlen-akşam bunu yazdı. Bağımlılık yaptı. Dozdan fazlasını alıyorum. Biri beni kurtarsın.
Bu 10. yıldönümü openingi ya. Tayfanın söylediği şu:
Bizzat tayfa üyeleri tarafından söylenmiş daha iyi versiyon.
Bence final arcında bu openingi yapsınlar gene. Anlamı büyük.Bu 10. yıldönümü openingi ya. Tayfanın söylediği şu:
Aslında çizimleri eskiye göre baya toparladılar ama bu seferde gereksiz göz yorucu ve One Piece evrenine uymayan efektler koyuyorlqr. One Piece sadeliğini korumalı.Toei'nin çizimlerini hiç beğenmesem de ne yalan söyleyeyim o sahnede Memoires çalınca bi tüylerim diken diken oldu ?
Açıkçası bende To the Grand Line bekliyordum ama Memoriesın sözlerinin manası sahnede gülme olması vb. faktörler eklenince gayet hoş durdu sahnede ve insanı nostaljiye sürükledi.Sahnede Memories çalması güzeldi ama To The Grand Line koysalar daha güzel olurdu.
Zamanının ötesinde bir açılış.