Hangi kanaldı o ya adını unuttum .Bu geceki bölümü nasıl yapacaklar bakalım, merakla bekliyorum.
Hangi kanaldı o ya adını unuttum .Bu geceki bölümü nasıl yapacaklar bakalım, merakla bekliyorum.
Ustream veya twitch'te oluyodu canlı yayın sanırım. Toei'nin kendi yayını yok galiba online.Hangi kanaldı o ya adını unuttum .
Gümüş link atıyordu ya oradan izliyordum şimdi eski linklere baktım da çıkmıyor ondan sordum.Ustream veya twitch'te oluyodu canlı yayın sanırım. Toei'nin kendi yayını yok galiba online.
Bi Toei Kanalı vardı.Hatta geçen özel bölümü ordan koymuştum burayada nerden bulucam.Gümüş link atıyordu ya oradan izliyordum şimdi eski linklere baktım da çıkmıyor ondan sordum.
Bilmiyorum bende baktım da bulamadım. :/Bi Toei Kanalı vardı.Hatta geçen özel bölümü ordan koymuştum burayada nerden bulucam.
Geçen sefer burdan bulmuştum.Umarım gene Fuji Tv yayınıdır.İzlemek isteyenler boşa beklemiş olmazlar.Bilmiyorum bende baktım da bulamadım. :/
Teşekkür umarım çıkar.Geçen sefer burdan bulmuştum.Umarım gene Fuji Tv yayınıdır.İzlemek isteyenler boşa beklemiş olmazlar.
https://www.connectcast.tv/wgg001
Mangada hafiften zorlanıyor gibiydi. Animede sadece tehlikeli dediMangada daha hoştu lan Zoro'nun karşı saldırısı.