Şikayetimi ettim ben :SModeratörlerin görevi bu hep başkalarımı trollük yapacak neyse benden bu kadar burdan istediğiniz kadar uzatın mevzuyu bu konu altında başka yorumda bulunmıyacam...
Kafanıza göre takılın
Şikayetimi ettim ben :SModeratörlerin görevi bu hep başkalarımı trollük yapacak neyse benden bu kadar burdan istediğiniz kadar uzatın mevzuyu bu konu altında başka yorumda bulunmıyacam...
Kafanıza göre takılın
Bölümü izlemedim.Ama bence o flashback'i uzatacakları belliydi.Scarlet Kyros yakınlaşmasını sağlayan olaylar özet halinde geçilmişti,olayların animeyle doldurulacağı belliydiKonusu açılmadığı için buradan yazıcam..Bölüm çizim olarak hiç olmayacağı kadar efsanevi olmuş..Efsanevi dediğime bakmayın kendi içinde :/ Neyse genel olarak beğendim ama kısacık FB yi bu kadar uzatmak hiç hoş değil :/
Buraya bölüm yorumu yazılmaması gerekiyormuş ama konusu olmadığı için en uygun yer genel anime konusu oluyor..
Nope. Daha çok var.Bölümü izlemedim.Ama bence o flashback'i uzatacakları belliydi.Scarlet Kyros yakınlaşmasını sağlayan olaylar özet halinde geçilmişti,olayların animeyle doldurulacağı belliydi
One Piece manga spoiler.
Sabo çıktı mı animede?