Vicdanlı Cp0 üyesi mi ? En son Croco,Dragon ile beraber reverei basacak dendiğinde bu kadar gülmüştüm
Dikkat et de Kid görmesin gülüşünü : ))Vicdanlı Cp0 üyesi mi ? En son Croco,Dragon ile beraber reverei basacak dendiğinde bu kadar gülmüştüm
Niye Brook burada iç çamaşırını görmek istememiş? Hiç Brook gibi değil karakter artık.Bir nedeni yok, sadece his. Hatta Hiyori olduğunu düşünüyorum, o değilse bile tanıyor.
Zoro'yla birlikte yatarken gördüğü anda sormuştu. Sonradan bir daha sormadı zaten. Brook hanımlara iç çamaşırını sorsa da ortamı okuyabilen birisi. Zoro'ya olan yakınlığını görünce adam gibi adam olduğu için üstüne düşmedi.Niye Brook burada iç çamaşırını görmek istememiş? Hiç Brook gibi değil karakter artık.
Brook adam gibi adam diyebiliriz yani.Zoro'yla birlikte yatarken gördüğü anda sormuştu. Sonradan bir daha sormadı zaten. Brook hanımlara iç çamaşırını sorsa da ortamı okuyabilen birisi. Zoro'ya olan yakınlığını görünce adam gibi adam olduğu için üstüne düşmedi.
Adam gibi adamdır tabi.Brook adam gibi adam diyebiliriz yani.
Spoilerı gördükten sonra bende böyle düşünmüyor değilim. Kazan olayından sonra tüm teni yanıklar içinde, gururunu kaybetmiş bir adam olarak Wano'da saklanıyor olabilir.Zoro'nun amcaoğludur falan diyecektim de her tarafı sargıyla kaplıysa falan aklını kaybetmiş, sadece iç güdüleriyle hareket eden Oden'de olabilir.