Bizimkilerin açığa çıkan planını kurtarmak için yalan söylemişti. Amacını yerine getirdikten sonra kendisinin gece çocuğu olmadığını söylemişti.Smimotsuki Yasuie degil miydi? Hatta gece yarısı çocuğu yakalandı diye duyuruldu sonradan gerçek kimliğini öğrendiler diye biliyorum ben. Yanlışım varsa düzeltin
Bilemiyorum o zaman : ))yoo, yorum konusunda bu konu hakkında yorum bile yapmış :T
Çok önemli ve zor bir tahmin olmasa da spoiler çıkmadan önce Denjiro, Kyoshiro ve Gece çocuğunun aynı kişi olduğunu tahmin eden
@Kuroro @Shanks le Roux @Densetsu no Samurai @Aiden @Asta @Kappamatsu @mantartıpa @monkey D. chris ve sonda kendim olmak üzere hepinizi tebrik ederim.
2. Bir gece çocuğu bilgisi gelmediği sürece konu işlevini yitirmiştir : ))
Yeğenin değiştirdiyse demek : ))Ben oyumu “Denjiro (aynı zamanda Kyoshiro)” şıkkına vermiştim ama Oyum “Daha önce görmediğimiz biri” şıkkın da gözüküyor. Lütfen bu hatayı düzeltin...
Çok önemli ve zor bir tahmin olmasa da spoiler çıkmadan önce Denjiro, Kyoshiro ve Gece çocuğunun aynı kişi olduğunu tahmin eden
@Kuroro @Shanks le Roux @Densetsu no Samurai @Aiden @Asta @Kappamatsu @mantartıpa @monkey D. chris ve sonda kendim olmak üzere hepinizi tebrik ederim.
2. Bir gece çocuğu bilgisi gelmediği sürece konu işlevini yitirmiştir : ))
Hahaha şaka bir yana doğru bilenleri tebrik ederimYeğenin değiştirdiyse demek : ))