Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Garp, Sakazuki'yi Öldürebilir miydi?

Öldürebilir miydi ?

• Kullanılan toplam oy
    354
Dostum 1081 deki konuşmadan nası bukadar yanlış çıkarım yapabilirsin yolunu kaybedenler zayıftır diyor kuzan yolunu kaybedip korsan oldu gönderme bu ya kuzan zaten kendisi öldürmeye savaştığını belirtti hayin çıkmadığı sürece ki hiç çıkacağa benzemıyor kuzan tam gücünde savaştı adada net bi şekilde garpta mental nerf var ama bana sorarsan
Hala öğrencisi olarak görüp değer verıyor 1088 de mesela acoc kullanmıyor düz yumruk atıyor felan
Ama kuzan kendisi itiraf etmişken sen kuzana tam güç değil diyemezsin
Hain çıkacağı bariz yahu. Karasakal babasının oğlu mu neden hiç hain çıkacağına ihtimal vermiyorsun? Kuzan tam gücüyle savaştı ve Garp’ın mental nerfi vardı demek. Anlıyorum…

Hain çıkacağı bariz yahu. Karasakal babasının oğlu mu neden hiç hain çıkacağına ihtimal vermiyorsun? Kuzan tam gücüyle savaştı ve Garp’ın mental nerfi vardı demek. Anlıyorum…
İfadeler benim dediklerimi gösteriyor kuzan çıkarı için girdi zaten karasakalla konuşmalarından anlarsın
Hain çıkmasıda mantıklı olmaz ki sanmıyorum garpla savaşmasına gerek yoktu o kadar veya hayinse adayı garpla beraber işgal edip karasakalı beklerlerdi yani hain çıksa çıkardı bence baya baya katıldı tayfaya artık ve kuzan tam güç deme sebebim 1126da karakterin kendi ifadesi

Wb:46 gemi yeni dünya korsanları+16 kumandan luffyler ve eski schıbukaıler
Donanma:3 amiral, koramiraller, denizciordusu sonu gelmez
(Schıbukaıler, garp, sengoku, savaşa girmedi düzgün)
Garp:helmeppoyu getirin
Hachınosu:1 filo amirali ayarında amiral +4 kumandan+sonu gelmez korsan ordusu
Wb:savaş boyu biçok kez korundum
Arkası dönük akainuya üstünlük kurabildim 2 dev indirdim ts öncesi luffyden sopa yiyen teachi dövdüm ve bissuru no name denizciyle cebelleştim
Kizaru ve kuzana hiç bişey yapamadım kuzan az daha şişliyordu beni savaş başı
Garp:kobyleri koruyordum kuzana açık açık üstün geldim kobyi korumak için kılıç yiyip shiryuya üstünlük kurdum
180 metre deve tek attım
Bissürü no name korsan ı top gibi kullandım
Kuzanla iki kez daha çarpıştım
Pızarroya üstün geldim
Ve bunlar savaşın gözüken kısımlarıydı sadece

Arıkovanında kuzana üstün gelen halinden daha kuvvetli her türlü ordaki garp birde rage geçirmiş rage geçirmiş bi garp alır diyorum ben güncelde akainu yaşlı garpı alır ama
görmedik daha
Kuzan, yaşlı Garp'tan daha güçlü bir karakter, en kötü denk derim ve Akainu'da Kuzandan daha güçlü. Ölümcül yaralar almış olsa da Garp'tan daha güçlü olan Wb rage e girdiğinde, Akainu'yu yenebilmek için kafasının yarısını vererek ölümü kesinleşti. Yaşlı Garp, Akainuyu öldüremez en fazla yenebilir ki ben burda da akainuyu favori görüyorum.

Kuzan, yaşlı Garp'tan daha güçlü bir karakter, en kötü denk derim ve Akainu'da Kuzandan daha güçlü. Ölümcül yaralar almış olsa da Garp'tan daha güçlü olan Wb rage e girdiğinde, Akainu'yu yenebilmek için kafasının yarısını vererek ölümü kesinleşti. Yaşlı Garp, Akainuyu öldüremez en fazla yenebilir ki ben burda da akainuyu favori görüyorum.
1-kuzan yaşlı garptan daha güçlü felan değil tüm adanın desteğiyle zor bela yendiler herifi
2-old wb old garptan güçlü değil yaptıklarını karşılaştırdım burda 1-2 kez
3-old garp old wb den çok daha hızlı bi karakter akainu garpa speedblitz atamaz

O andaki siniriyle öldürürdü ama ciddi ölümcül yaralar alıp kendi hayatınıda kaybederdi.Onu yapsaydı tabii tüm hayatı boyunca edindiği herşeyi silecekti.Çok saçma bir karar olurdu.

Aokiji istemezse zaten Garp’ı durdurmaya çalışmazdı.Karasakal’ın her dediğini yapan birisi olmadığını Oda söylüyor. Yani kafasına göre takılıyor.

Yani özgür iradesi ile Garp ile savaştı, kendini geri tutmak için bir gerekçesi yok.
Kuzan'ın saldırıları ve tepkileri mental nerfli olduğunu gösteriyor.

Misal, Garp'a ilk başta Ice Age atmak yerine Akainu'nun kızı denilen kıza Ice Age atıp Garp'a uyduruk Ice Ball atıyor, Garp rahatça çıkıyor buzdan.

Devamında Garp'a senin buradan gitmene izin veremem diyor ve dediğini de yapıyor, Garp'ı buza hapsedip yakalıyor Kuzan.

Yakaladığındaki surat ifadesi de Egghead'deki Kizaru'nun aynısı.

Bu davranışlar ÖLDÜRME niyetiyle yapılacak işler değil.

BB'ye yaptığı söylemin kolpa olduğu zaten belli, hepimiz toplandık öldürmeye çalıştık öldüremedik diyor, niye buza hapsedip yakaladın o zaman, vurup öldürseydin.

Kuzan adadayken Garp'la hiç savaşmaması Kurtlar Vadisi operasyonunu tehlikeye atardı, o yüzden dikkat çekmemek ve güven tazelemek için savaşmak zorundaydı, savaştı, Garp'ı öldürmeden ve kimseye de öldürtmeden yakaladı. O yüzden BB'den tebriğini de aldı, Kuzan için işler tamamen iyi gitti yani. Garp ne kadar çektiği operasyonda başarılı olduysa Kuzan da başarılı oldu.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 4, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık