Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Garp, Sakazuki'yi Öldürebilir miydi?

Öldürebilir miydi ?

• Kullanılan toplam oy
    355
Teke tek aokiji tepki veremiyor yaşlı garpa mangayı atlayarak okumuşsun gibime geliyor nerfli garp kuzanın dengi yoksa kuzan algılayamıyor garpı birde kuzan öldürmeye savaşırken garp öprencisi olarak görüp kuzana değer veren sözler söylüyor denizcilere geri döndürmek istiyor kuzanı mental nerfli denebilir herif bunca şeye rağmen filo amiraline denk kuzanı tokatlıyor çok büyük adam valla
@Montana @sensey ustalar ben bu işten bir şey anlamadım, şimdi Kuzan mı ustası Garpla kapıştı diye mental nerfli yoksa Garp mı öğrencisi Kuzanla kapıştı diye nerfli, şunun adını koyun da ona göre yorumlayalım :)

@Montana @sensey ustalar ben bu işten bir şey anlamadım, şimdi Kuzan mı ustası Garpla kapıştı diye mental nerfli yoksa Garp mı öğrencisi Kuzanla kapıştı diye nerfli, şunun adını koyun da ona göre yorumlayalım :)
Kontrol etmeden yazıyorum. Benim aklımda kalan Kuzan Garp için endişeleniyordu. Zaten Garp da gücünü tutan zayıftır ey Kuzan gibi laflar ediyordu. Bence Kuzan nerfli.

Son düzenleme:
Kuzan oradan kalkmasın da Garp kurda kuşa yem mi olsun? Adam Kuzan'a saldırırken tereddüt zayıflıktır diyor zaten o da anlamış olayı. Kuzan her şeyini vererek dövüşmedi hocam kabul et!
Dostum 1081 deki konuşmadan nası bukadar yanlış çıkarım yapabilirsin yolunu kaybedenler zayıftır diyor kuzan yolunu kaybedip korsan oldu gönderme bu ya kuzan zaten kendisi öldürmeye savaştığını belirtti hayin çıkmadığı sürece ki hiç çıkacağa benzemıyor kuzan tam gücünde savaştı adada net bi şekilde garpta mental nerf var ama bana sorarsan
Hala öğrencisi olarak görüp değer verıyor 1088 de mesela acoc kullanmıyor düz yumruk atıyor felan
Ama kuzan kendisi itiraf etmişken sen kuzana tam güç değil diyemezsin

Ben 1126 ya kadar ikisinide geri duruyor sanıyordum ama kuzanın açıklamasındab sonra bariz bi şekilde tam güç savaştığı belli öldürmeye savaşmış hain çıkmadığı sürece kendi lafı da doğrudur garpsa kuzana değer veren laflar söylemeye devam ediyor birde dümdüz mf de garpın sevdiklerine karşı girdiği durumu gördük bu yüzden garpı mental nerfli alıyorum daha doğrusu kuzana tam yüklenmedi olarak görüyorum

Aokiji istemezse zaten Garp’ı durdurmaya çalışmazdı.Karasakal’ın her dediğini yapan birisi olmadığını Oda söylüyor. Yani kafasına göre takılıyor.

Yani özgür iradesi ile Garp ile savaştı, kendini geri tutmak için bir gerekçesi yok.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık