Yok olmayan sahnelerden pay çıkarma var da ondanSana yavaş gitse de paristi zaten niye şimdi olayı çok takıyormuş gibi yapıyorsun
Yok olmayan sahnelerden pay çıkarma var da ondanSana yavaş gitse de paristi zaten niye şimdi olayı çok takıyormuş gibi yapıyorsun
Bende haki'ye fazla takılmayın demene takıldım ondan öldüremez demen tabi kişisel bir fikir.Tekrar söylüyorum. Vuramaz demedm. Ama öldüremez de.
Ben haki açıklanmadıgı için diyorum. Açıklansa garp da cok iyi bir haki kullanicisi denilse o zaman tamam öldürür derdim. Ama ortada haki yok bişey yok. Nasıl öldürsünBende haki'ye fazla takılmayın demene takıldım ondan öldüremez demen tabi kişisel bir fikir.
Yalan yok, Garp'ı sevmem. Ama zaten biliniyordur muhtemelen. Burada Garp "Sakazuki'yi öldüreceğim" demişse sahiden öldürebilecek olmasındandır. Böyle bir konuda bol keseden sallayacağını sanmam.Hangi hızla reis animeden mi takip ediyoruz seriyi yoksa
Zaten orada açıklanmasına gerek yok ağam serinin ilerleyen safhalarındayız ve Garp'ın nasıl biri olduğu ortaya çıkmış iken sene 2009 değilki MF savaşı yeni yaşanmıyor ki Garp'ın nasıl bir adam olduğu seri ilerlediği için artık ortaya çıkmış hadi sene 2009 olsun MF'yi yeni tartışıyor olalım gene yav bu adam Akainu'yu, Kizaru'yu tanklayan Marco'yu tek yumruk ile sadece tek yumruk ile en tepeden savaş alanı meydanına yeniden yollayıp nevrini döndürmüştür, Marco bir noluyoz ak çekmişti kendi kendineBen haki açıklanmadıgı için diyorum. Açıklansa garp da cok iyi bir haki kullanicisi denilse o zaman tamam öldürür derdim. Ama ortada haki yok bişey yok. Nasıl öldürsün
Olmadığını nereden biliyorsun, o muhteşem hızlı Garp'ı Sengoku daha hızlı giderek durdurmamıştır herhaldeYok olmayan sahnelerden pay çıkarma var da ondan
Silahlanma hakisi hep vardı.Sadece haki kullanıldığını anlayamayanlar için renkli çizmeye başladı.Ben vuramaz demedim ki. Savasa birbirine vurulduğunda sen bunlar birbirine nasıl vuruyor dıye duşunmedin mi? Silahlanma hakisi ne zman tanıtıldı bir düşün
Sen neden öldüremezdiye oy atmadın rengini belli ette bilelim yoksa başka şeyler düşüneceğimOlmadığını nereden biliyorsun, o muhteşem hızlı Garp'ı Sengoku daha hızlı giderek durdurmamıştır herhalde
Adım adım o tarafa giderken gömmüşler kafasını yere zaten Garp'ın şimdiye kadar darbe aldıktan sonra düşmediği hiç görülmüş şey değil
Silahlanma hakisi hep vardı.Sadece haki kullanıldığını anlayamayanlar için renkli çizmeye başladı.
Rengimiz hep belli bizimSen neden öldüremezdiye oy atmadın rengini belli ette bilelim yoksa başka şeyler düşüneceğim