Hangi hızla reis animeden mi takip ediyoruz seriyi yoksaO hızla giderse ne zaman yetişirdi diye konu açsak daha iyi olurdu
Alla halla Jozu Croco'ya, Aokiji'ye nasıl vurdu reis açıklasana veya WB Akainu'ya? Marco Aokiji'ye, Kizaru'ya nasıl vurabiliyordu haki olmadan reis?Akainu delerdi garp ı. Mf savasında haki diye bısey yoktu. H. Haki hariç. Hakinin arkasına sıgınmayın. Ama saka nın onceki aldığı darbeler yuzunden saglam bi döverdi garp. Sonuç : Saka ölmez garp delinir.
Bir şey değiştirmez nasıl gittiği görünmüyorHangi hızla reis animeden mi takip ediyoruz seriyi yoksa
Çok şey değiştirirBir şey değiştirmez nasıl gittiği görünmüyor
Ben vuramaz demedim ki. Savasa birbirine vurulduğunda sen bunlar birbirine nasıl vuruyor dıye duşunmedin mi? Silahlanma hakisi ne zman tanıtıldı bir düşünAlla halla Jozu Croco'ya, Aokiji'ye nasıl vurdu reis açıklasana veya WB Akainu'ya? Marco Aokiji'ye, Kizaru'ya nasıl haki yoktu reis?
Banane ne zaman tanıtıldığından bu adamlar birbirine vurabiliyorsa Garp'ında keza Aka'ya vurabileceği kesinken hakinin arkasına sığınmayın ne demek nasıl bir yargıBen vuramaz demedim ki. Savasa birbirine vurulduğunda sen bunlar birbirine nasıl vuruyor dıye duşunmedin mi? Silahlanma hakisi ne zman tanıtıldı bir düşün
Sana yavaş gitse de paristi zaten niye şimdi olayı çok takıyormuş gibi yapıyorsunÇok şey değiştirir
Tekrar söylüyorum. Vuramaz demedm. Ama öldüremez de.Banane ne zaman tanıtıldığından bu adamlar birbirine vurabiliyorsa Garp'ında keza Aka'ya vurabileceği kesinken hakinin arkasına sığınmayın ne demek nasıl bir yargı