Çıh buda soru mu ya
Croco ile Dof kombini güzel olurmuş ha 

Mingo 2 de klon yapar 5 vs 3 olur.Çıh buda soru mu yaCroco ile Dof kombini güzel olurmuş ha
![]()
Direk kafes ya hatta oraya tv falan da yapar. Biliyorsun yapıyor yani dev ekran içer de kalede izlerler.Mingo 2 de klon yapar 5 vs 3 olur.![]()
Aynen öyle hem zeka hem de hız bence. Hız neden diyecek olursan bodyciler fiziksel güç olarak yetenekli adamlar. Sen de bilirsin ne kadar güçlü olursan ol isabet veremedikten sonra pek bir anlam ifade etmiyor.Ya bu vs de zeka konuşur, Op de zekayı hep kenara atıyoruz ama 3 vs 3 de taktik strateji konuşur. Herkes 1 vs 1 yapıp diğerine geçiyor. Taraflara bakıyorum isim olarak değil yetenek olarak.
Croco zemini ve sahayı lehine kullanır, Dof kullanır. Dof uçabilir. Bege kale olur. Karşıya bakıyorum sadece fizik gücü var. Bege zora düşse Dof uzaktan destek atabilir ama Oruç ayağı kaysa Jack bakar sadece. 3vs 3 de bu gibi şeyleri de göz önüne almak lazım.
Anket ise Y-2 mi ne yan menüde var. Dofy varken Wb diyorum sen hesapla.
Bak ben böyle düşünmedim ha, aynen Bege'in içine girer, tv yapar bir tane klonları dışarı yollar, Violet ile eğlenir. Dışarıda bunlar dövüşsünler.Direk kafes ya hatta oraya tv falan da yapar. Biliyorsun yapıyor yani dev ekran içer de kalede izlerler.![]()
Şaka bir yana bu vs de zorlanacakları tek kişi Jack yani .. Burgess e biri bir vursa yarısı boşa gider zaten. O yüzdem 3 vs 1 buçuk falan olur yani ..Bak ben böyle düşünmedim ha, aynen Bege'in içine girer, tv yapar bir tane klonları dışarı yollar, Violet ile eğlenir. Dışarıda bunlar dövüşsünler.![]()
O nasıl savaş anlayışı çözemedim zaten. Ona yenilsen ölüyorsun kaçsan da patron öldürüyor. Bu anca stres yaptırır adama. Jack sadece başına gelecekleri bilecek kadar akıllı o kadar. Karşı tarafın yer şekilleriyle oynama avantajı var havada durma avantajı var işler zora girdiğinde kaleyle savunma avantajı var. Karşı taraf güçsüz değil ama rakipleri çok tersJack bence aptal değil. Kaido tayfasını tam bilmesek de başarısızlığın cezası ağırdır büyük ihtimalle. Bunu Jack'in Sheepshead'i haşat etmesinden anlayabiliriz. Jack başarısız olsa Kaido'nun Jack'i haşat etme ihtimali çok yüksek. Büyük ihtimalle Canavar Korsanlarının felsefesi ölmek var dönmek yok üzerine kurulu. Bence o yüzden Jack bu kadar kendini zorluyordu. Kaido'yu gördük zaten adamlarını taa nereye uçuruyordu.