Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Gangsterler vs. Badiciler

Hangi Takım Döver?

• Kullanılan toplam oy
    145
Oruç'u bilmiyoruz. Ama Luffy Burgess'ı yenerdi. Ben zaten Burgess'ın şansı var diyorum Crocodile'a karşı. Yine de ortada iki sene sonrasında güçlendiğini gördüğümüz adamlar var. Burgess Yonkou tayfasından bir eleman bu adamı bir başkası Crocodile'ın önünde tutarsa her türlü hak veririm. Ki ben zaten vs'de de Burgess'a değil Jack ve Orugue'ye bel bağladım. Oruç Bege ile Crocodile'ı aynıda anda alacak çapta gibi duruyor. Jack'te aynı çapta. Karşıyı taşırsa Dof taşır. Onun da gücü yeter mi belli değil.

Sen bir algı oluşturmaya çalışıyorsun belli belirsiz şeyler üzerinden. Luffy'nin iki sene öncesinde karşısına çıkan herkesi yendiğini ima eder gibi böyle bir denklemden yola çıkıp bana iki sene öncesinde Burges ya da Oruç'u yener miydi diye soruyorsun. İyi de ben bilir kişi miyim? Belki de Oda Burgess'a ve Oruç'a karşı yeniltecekti? Luffy yenilmedi mi? Kuma'ya ,Sentamaru'ya, Magellan? Bu isimlere de belki yenilirdi hiç belli değil. O yüzden dayanaksız bir noktadan yola çıkmaya çalışıyorsun.
Ben mi algı oluşturmaya çalışıyorum ? Git ilk mesajımı ne üzerine attığıma bir bak.

Konuyu alakasız, alakasız yerlere çekiyorsun, kaçamak cevaplar veriyorsun. Oruç'u bilmiyon mu gerçekten :hhh:

Yapılan önermenin saçmalığından bahsettim. Çünkü Luffy ile hiç karşılaşmamış adamların, diğer adamlara üstün gelmelerinin sebebi, Luffy ile karşılaşmış olmaları olamaz. Halı hazırda o adamlardan ikisini çok rahat alacağını tüm forum söylerken hele.

Not: Geçen Allahtan Oruç vs Luffy diye bir konu açılmıştı da ordan biliyorum düşüncelerinizi :hhh:

Ben mi algı oluşturmaya çalışıyorum ? Git ilk mesajımı ne üzerine attığıma bir bak.

Konuyu alakasız, alakasız yerlere çekiyorsun, kaçamak cevaplar veriyorsun. Oruç'u bilmiyon mu gerçekten :hhh:

Yapılan önermenin saçmalığından bahsettim. Çünkü Luffy ile hiç karşılaşmamış adamların diğerlerine üstün gelmelerinin sebebi Luffy ile karşılaşmaları olamaz. Halı hazırda o adamlardan ikisini çok rahat alacağını tüm forum söylerken helen.

Not: Geçen Allahtan Oruç vs Luffy diye bir konu açılmıştı da ordan biliyorum düşüncelerinizi :hhh:
Oruç 4. Komutan'ı yenmiş Cracker ve öfke ordusuna yenildiği halde sağ kalmış. Ayrıca o konudaki yorumlar bir şeyi kanıtlamaz. İki sene öncesindeki Luffy ile şimdiki Oruç'u kapıştırmadılar orda. Şimdiki Luffy'nin bildiğimiz Crocodile'a g4 açmayacağı ortada. Çok güzel çıkarımlar yapıyon helal olsun.:S

Oruç 4. Komutan'ı yenmiş Cracker ve öfke ordusuna yenildiği halde sağ kalmış. Ayrıca o konudaki yorumlar bir şeyi kanıtlamaz. İki sene öncesindeki Luffy ile şimdiki Oruç'u kapıştırmadılar orda. Şimdiki Luffy'nin bildiğimiz Crocodile'a g4 açmayacağı ortada. Çok güzel çıkarımlar yapıyon helal olsun.:S
Çıkarım yapan sizsiniz ben çıkarım yapmayın bu durumda saçma oluyor diyen tarafım :)

Çıkarım yapmayın hacı çünkü Oruç ve Burgess hatta Jack iki yıl önceki halleriyle iki yıl önceki Luffy ile karşılaşsalar neler olacağını bilmiyorsunuz. Eğer illa çıkarım yaparım onlar(Gangsterler) Luffy ile karşılaştılar o yüzden diğer taraf(Bodyciler) kazanmalı diyorsanız benden bu kadar :alkis::alkis:

Yapılan önermenin saçmalığından bahsettim. Çünkü Luffy ile hiç karşılaşmamış adamların, diğer adamlara üstün gelmelerinin sebebi, Luffy ile karşılaşmış olmaları olamaz. Halı hazırda o adamlardan ikisini çok rahat alacağını tüm forum söylerken hele.

http://www.korsanfan.com/konu/sanji-vs-urouge.5186/page-10
Sanji bile alıyordu Oruç reisi ama işte.

Çıkarım yapan sizsiniz ben çıkarım yapmayın bu durumda saçma oluyor diyen tarafım :)

Çıkarım yapmayın hacı çünkü Oruç ve Burgess hatta Jack iki yıl önceki halleriyle iki yıl önceki Luffy ile karşılaşsalar neler olacağını bilmiyorsunuz. Eğer illa çıkarım yaparım onlar(Gangsterler) Luffy ile karşılaştılar o yüzden diğer taraf(Bodyciler) kazanmalı diyorsanız benden bu kadar :alkis::alkis:
Ben bilinen güçlerini karşılaştırıyorum. Durum ortada. Ve Crocodile'ın bilinen gücünü anlayabilmek için mecbur Luffy'nin onu nasıl yendiğine hangi güçte yendiğine bakıyorum. Durum böylece açıklığa kavuşuyor. Oruç Big Mom'ın 4.komutanını almış. Bunu iki sene öncesiyle nasıl bir alakası var? Jack Crocodile'ı tekleyecek Neko ve İnu'ya karşı nasıl savaştı gördük.

@Daredewill

İyi de Sanji şuanki Crocodile'ı da yener. O konu hiçbir şeyi kanıtlamaz. Çünkü beklenti meselesi var. Herkes Kid'ten bir şeyler bekliyorken Big Mom'ın adamlarından kaçan bir Kid var. Aksine durup savaşıp 4. Komutan'ı indiren Oruç var. Bunu öğrendikten sonra herkesin bakış açısı elbet değişecek. Kendine göre değil de Manga'yı referans alıp savunan herkes zaten bunu savunur. Neyi kanıtlar ordaki yazılar?

Ben bilinen güçlerini karşılaştırıyorum. Durum ortada. Ve Crocodile'ın bilinen gücünü anlayabilmek için mecbur Luffy'nin onu nasıl yendiğine hangi güçte yendiğine bakıyorum. Durum böylece açıklığa kavuşuyor. Oruç Big Mom'ın 4.komutanını almış. Bunu iki sene öncesiyle nasıl bir alakası var? Jack Crocodile'ı tekleyecek Neko ve İnu'ya karşı nasıl savaştı gördük.

@Daredewill

İyi de Sanji şuanki Crocodile'ı da yener. O konu hiçbir şeyi kanıtlamaz. Çünkü beklenti meselesi var. Herkes Kid'ten bir şeyler bekliyorken Big Mom'ın adamlarından kaçan bir Kid var. Aksine durup savaşıp 4. Komutan'ı indiren Oruç var. Bunu öğrendikten sonra herkesin bakış açısı elbet değişecek. Kendine göre değil de Manga'yı referans alıp savunan herkes zaten bunu savunur. Neyi kanıtlar ordaki yazılar?
Yazılar ve oylar şunu gösteriyor, Sanji ve Oruç aşağı yukarı denkler. Şimdi sen Oruç çok güçlü değil diyorsan, burada zıt yorum yapmayacaksın. Sanji onu alır burada ise oruç aslan kesilir.

Croco ise Jozu'dan tek yemeliydi ama saçmalık yapacak bir şey yok. Şimdiki Luffy sence tek mi atacak ya da Sanji? PX'e novalar diş geçiremiyordu ama şimdi teklik oldu,orası da saçma.Koca wb'nin müttefiklerinde bir Sanji yokmuş, Pxler terör estirdi.

Yazılar ve oylar şunu gösteriyor, Sanji ve Oruç aşağı yukarı denkler. Şimdi sen Oruç çok güçlü değil diyorsan, burada zıt yorum yapmayacaksın. Sanji onu alır burada ise oruç aslan kesilir.

Croco ise Jozu'dan tek yemeliydi ama saçmalık yapacak bir şey yok. Şimdiki Luffy sence tek mi atacak ya da Sanji? PX'e novalar diş geçiremiyordu ama şimdi teklik oldu,orası da saçma.Koca wb'nin müttefiklerinde bir Sanji yokmuş, Pxler terör estirdi.
Benim yazıma aykırı bir şey yok. Sanji'yi Oruç'a karşı o ara baskın görüyordum. Ama şu sonlara doğru Sanji'den beklediğim atak bir türlü kendini göstermedi. Yine de bu Oruç'un seviyesini düşüren bir şey değil. Sanji'den beklediğimi alamamak ayrı bir şey. Ki şu Sanji bile Crocodile'ı yenebilecek güçteyken kendisinden bir şeyler beklediğim ve o sayede Oruç'a rakip olabileceğini düşündüğüm için yine bir çelişki olmuyor. Şu gruptaki en güçsüz adam hiç şüphesiz Crocodile gibi duruyor. Siz Dof'a denk olmasını bekleyebilirsiniz.

Jozu'dan tek yemeliydi değil. Luffy savaşta Kizaru'dan ve bir sürü kişiden darbe yedi tek yemedi de bir omuz darbesiyle Crocodile'ın tek yemesini mi bekleyeceğiz? Luffy'nin Gladius'u tekleyemediğini gördük bu neyi kanıtlıyor. Tam gücünü kullanmamış olduğunu bu yüzden teklememiş olmasının normal olduğunu mu? Bu durumda ondan farksız.

Ya bu vs de zeka konuşur, Op de zekayı hep kenara atıyoruz ama 3 vs 3 de taktik strateji konuşur. Herkes 1 vs 1 yapıp diğerine geçiyor. Taraflara bakıyorum isim olarak değil yetenek olarak.

Croco zemini ve sahayı lehine kullanır, Dof kullanır. Dof uçabilir. Bege kale olur. Karşıya bakıyorum sadece fizik gücü var. Bege zora düşse Dof uzaktan destek atabilir ama Oruç ayağı kaysa Jack bakar sadece. 3vs 3 de bu gibi şeyleri de göz önüne almak lazım.

Anket ise Y-2 mi ne yan menüde var. Dofy varken Wb diyorum sen hesapla.
+1000 ulan

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık