Ben mi algı oluşturmaya çalışıyorum ? Git ilk mesajımı ne üzerine attığıma bir bak.Oruç'u bilmiyoruz. Ama Luffy Burgess'ı yenerdi. Ben zaten Burgess'ın şansı var diyorum Crocodile'a karşı. Yine de ortada iki sene sonrasında güçlendiğini gördüğümüz adamlar var. Burgess Yonkou tayfasından bir eleman bu adamı bir başkası Crocodile'ın önünde tutarsa her türlü hak veririm. Ki ben zaten vs'de de Burgess'a değil Jack ve Orugue'ye bel bağladım. Oruç Bege ile Crocodile'ı aynıda anda alacak çapta gibi duruyor. Jack'te aynı çapta. Karşıyı taşırsa Dof taşır. Onun da gücü yeter mi belli değil.
Sen bir algı oluşturmaya çalışıyorsun belli belirsiz şeyler üzerinden. Luffy'nin iki sene öncesinde karşısına çıkan herkesi yendiğini ima eder gibi böyle bir denklemden yola çıkıp bana iki sene öncesinde Burges ya da Oruç'u yener miydi diye soruyorsun. İyi de ben bilir kişi miyim? Belki de Oda Burgess'a ve Oruç'a karşı yeniltecekti? Luffy yenilmedi mi? Kuma'ya ,Sentamaru'ya, Magellan? Bu isimlere de belki yenilirdi hiç belli değil. O yüzden dayanaksız bir noktadan yola çıkmaya çalışıyorsun.
Konuyu alakasız, alakasız yerlere çekiyorsun, kaçamak cevaplar veriyorsun. Oruç'u bilmiyon mu gerçekten

Yapılan önermenin saçmalığından bahsettim. Çünkü Luffy ile hiç karşılaşmamış adamların, diğer adamlara üstün gelmelerinin sebebi, Luffy ile karşılaşmış olmaları olamaz. Halı hazırda o adamlardan ikisini çok rahat alacağını tüm forum söylerken hele.
Not: Geçen Allahtan Oruç vs Luffy diye bir konu açılmıştı da ordan biliyorum düşüncelerinizi