Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Gangsterler vs. Badiciler

Hangi Takım Döver?

• Kullanılan toplam oy
    145
Katakuri'yi görüyorsun değil mi ananın etrafında dört dönüyor adam.Aynı şekilde Marco da savaşta öyleydi.Krala ulaşamazsın lafları falan.Shanks gelince bile yanından izinle ayrılıyorlar.Yani bu adamların beyazsakalın yanına adam yaklaştıracaklarını güvenliğini düşünmediklerini düşündüren ne sana.Marco orada olmasa Jozu illa üçlüden birisi ulaşmasını engelleyecek kardeşim sen nereye gidiyorsun diyecekler.Jinbei bile bunu yaparken kendi adamları yapmayacak mı yani.Crocodile bu engeli aşmış muhtemelen ve dövüşme şansını elde etmiş.Şu an Kid gibilerinin Mom karşısında elde edemediği şansı yani.Yüzü çizilmiş ağır yenilgi almış ama bu kadar zorlayacak gücü de varmış.Ha Wb gel vs atalım dediyse yanıldığımı kabul ederim fakat öyle değilse benim dediğim şekilde olandır doğrusu.Normal prosedürü izlediyse bu adam karşılaşmayı hak edecek kadar güçlüymüş eskiden başka bir açıklaması yok.
Ace de aşmıştı zaten Marco'yu felan. WB gördüğümüz gibi kendi dini hedefleyen kayda değer çaylaklari direk karşısına alıyor. Burda biraz zorlama olmus.

Bu konuda Aydın haklı. Crocodile'ı siz gözünüzde büyütsenizde Mangaka'nın biçtiği güç belli. Crocodile'ın karşıdan bir tek Burgess'e karşı bir sansı var ki onda bile Burgess ağır basıyor.
Hasan, şöyle bişey var bak. Kim güçlü yada kim güçsüz olayına girmeden söylüyorum.

İki yıl önceki Luffy bu karekterlerden ikisini rahat alırdı zaten, sen Burgess'in yada Oruç'un şansı olduğuna inanıyor musun ? Cidden.

Geriye Jack kalıyor ama dediğim gibi onun durumu da nasıl tanıtıldığına, hangi konumda durduğuna göre düşmesini etkilerdi.

İşin özeti Luffy ile karşılaşmış adamlara bakarak, aaa bunlar Luffy ile karşılaştılar o yüzden diğerleri daha güçlüdür demek kadar sığ bişey yok :artiz:

Zeka namına hiçbir şeyin olmadığı bir tarafa karşı serinin en çakal adamları. Dof tarafı baskın duruyor. Jack veya doftan hangisi önce düşerse o rakım kaybeder. Croco ve bege hem dikkat dağıtıp hem kendilerini koruyabilirse jack kesilebilir. Ama jack sağlam birkaç kere geçirse sağlam adam kalmaz gibi ortalıkta

Hasan, şöyle bişey var bak. Kim güçlü yada kim güçsüz olayına girmeden söylüyorum.

İki yıl önceki Luffy bu karekterlerden ikisini rahat alırdı zaten, sen Burgess'in yada Oruç'un şansı olduğuna inanıyor musun ? Cidden.

Geriye Jack kalıyor ama dediğim gibi onun durumu da nasıl tanıtıldığına, hangi konumda durduğuna göre düşmesini etkilerdi.

İşin özeti Luffy ile karşılaşmış adamlara bakarak, aaa bunlar Luffy ile karşılaştılar o yüzden diğerleri daha güçlüdür demek kadar sığ bişey yok :artiz:
Oruç dediğin adam 4.Komutan'ı alıyor. Crocodile'a karşı baya baya daha baskın. Burgess ise sonuçta Yonkou tayfasından biri. Ama onun bile şansı var. Jack ise direk net bir şekilde önde zaten. Karşıdan Jack'i tutabilecek tek bir isim var o da Doflamingo.

Evet Luffy üzerinden tabiki karar vereceğim. Mihawk'ın MF'da Luffy ile nasıl oynadığını gördük. Kizaru, Kuma, Aokiji, Magellan bunun gibi bir sürü eleman bizim tayfayı tamamen yenilgiye uğrattılar. Crocodile yenilmişse gücü ortadadır. Ki bu olay Enel'in ki gibi bir olay da değil. Jozu'nun bir omzuyla nevri dönüyor bu Crocodile'ın.

Yani neyi tartışıyoruz. Ortada olan bir şeyi bile tartışma konusu yapıyorsunuz yahu.:(

Tamam biz sığız sen çok derinsin.

Oruç ve Jack çekindiriyor beni yoksa Dof yetenekli adam zaten.
Hangi anket yahu göremedim. Yan menüdedir umarım.
Ya bu vs de zeka konuşur, Op de zekayı hep kenara atıyoruz ama 3 vs 3 de taktik strateji konuşur. Herkes 1 vs 1 yapıp diğerine geçiyor. Taraflara bakıyorum isim olarak değil yetenek olarak.

Croco zemini ve sahayı lehine kullanır, Dof kullanır. Dof uçabilir. Bege kale olur. Karşıya bakıyorum sadece fizik gücü var. Bege zora düşse Dof uzaktan destek atabilir ama Oruç ayağı kaysa Jack bakar sadece. 3vs 3 de bu gibi şeyleri de göz önüne almak lazım.

Anket ise Y-2 mi ne yan menüde var. Dofy varken Wb diyorum sen hesapla.

Zeka namına hiçbir şeyin olmadığı bir tarafa karşı serinin en çakal adamları. Dof tarafı baskın duruyor. Jack veya doftan hangisi önce düşerse o rakım kaybeder. Croco ve bege hem dikkat dağıtıp hem kendilerini koruyabilirse jack kesilebilir. Ama jack sağlam birkaç kere geçirse sağlam adam kalmaz gibi ortalıkta
Jack bence aptal değil. Kaido tayfasını tam bilmesek de başarısızlığın cezası ağırdır büyük ihtimalle. Bunu Jack'in Sheepshead'i haşat etmesinden anlayabiliriz. Jack başarısız olsa Kaido'nun Jack'i haşat etme ihtimali çok yüksek. Büyük ihtimalle Canavar Korsanlarının felsefesi ölmek var dönmek yok üzerine kurulu. Bence o yüzden Jack bu kadar kendini zorluyordu. Kaido'yu gördük zaten adamlarını taa nereye uçuruyordu.

Oruç dediğin adam 4.Komutan'ı alıyor. Crocodile'a karşı baya baya daha baskın. Burgess ise sonuçta Yonkou tayfasından biri. Ama onun bile şansı var. Jack ise direk net bir şekilde önde zaten. Karşıdan Jack'i tutabilecek tek bir isim var o da Doflamingo.

Evet Luffy üzerinden tabiki karar vereceğim. Mihawk'ın MF'da Luffy ile nasıl oynadığını gördük. Kizaru, Kuma, Aokiji, Magellan bunun gibi bir sürü eleman bizim tayfayı tamamen yenilgiye uğrattılar. Crocodile yenilmişse gücü ortadadır. Ki bu olay Enel'in ki gibi bir olay da değil. Jozu'nun bir omzuyla nevri dönüyor bu Crocodile'ın.

Yani neyi tartışıyoruz. Ortada olan bir şeyi bile tartışma konusu yapıyorsunuz yahu.:(

Tamam biz sığız sen çok derinsin.
Ne ortada la sen sorduğum soruya cevap ver bakalım, iki yıl önce Burgess ve Oruç Luffy ile karşılaşsa ne olacaktı ? Hadi Jack'ı alamayacağını söylediğini hesaba katalım.

Ben biri diğerinden güçlüdür yada güçsüzdürü tartışmıyorum. Tartıştığım şey başka :artiz:

Ne ortada la sen sorduğum soruya cevap ver bakalım, iki yıl önce Burgess ve Oruç Luffy ile karşılaşsa ne olacaktı ? Hadi Jack'ı alamayacağını söylediğini hesaba katalım.

Ben biri diğerinden güçlüdür yada güçsüzdürü tartışmıyorum. Tartıştığım şey başka :artiz:
Oruç'u bilmiyoruz. Ama Luffy Burgess'ı yenerdi. Ben zaten Burgess'ın şansı var diyorum Crocodile'a karşı. Yine de ortada iki sene sonrasında güçlendiğini gördüğümüz adamlar var. Burgess Yonkou tayfasından bir eleman bu adamı bir başkası Crocodile'ın önünde tutarsa her türlü hak veririm. Ki ben zaten vs'de de Burgess'a değil Jack ve Orugue'ye bel bağladım. Oruç Bege ile Crocodile'ı aynıda anda alacak çapta gibi duruyor. Jack'te aynı çapta. Karşıyı taşırsa Dof taşır. Onun da gücü yeter mi belli değil.

Sen bir algı oluşturmaya çalışıyorsun belli belirsiz şeyler üzerinden. Luffy'nin iki sene öncesinde karşısına çıkan herkesi yendiğini ima eder gibi böyle bir denklemden yola çıkıp bana iki sene öncesinde Burges ya da Oruç'u yener miydi diye soruyorsun. İyi de ben bilir kişi miyim? Belki de Oda Burgess'a ve Oruç'a karşı yeniltecekti? Luffy yenilmedi mi? Kuma'ya ,Sentamaru'ya, Magellan? Bu isimlere de belki yenilirdi hiç belli değil. O yüzden dayanaksız bir noktadan yola çıkmaya çalışıyorsun.

Crocodile'ı da iki sene sonrasında güçlenmiş görürüz deriz ki o da güçlenmiş. Ama siz direk adama iki sene öncesindeki gücünü yakıştırmıyorsunuz. Sanki Crocodile karakterini siz yaratmışsınız da gerçek gücü bu değilmiş gibi.:(

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık