Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 47 72.3%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 18 27.7%

• Kullanılan toplam oy
    65
Hepsi gayet şuh duruyor ama hiçbir oyuncuyu da tanımıyorum tabi. Eminim iyilerdir ya.
Asoiaf evreninin en sevdiğim hikayeleri bunlar, umarım dizi sağlam olur da bizim tembel şişkoyu gaza getirip yeni bölümler yazdırır.
Yanlış hatırlamıyorsam; şişko Hotd'un ikinci sezonundan şikayet ederken, bunun hakkında olumlu konuşuyordu.

Son düzenleme:
Kitapları henüz okumadım ama Reddit ve Youtube'daki içerikleri tüketiyorum ve dizi bayağı bayağı mundar etmiş üstelik ilk sezonları bile. Her bir karakterin ve diyalogun dahil edildiği bir yeniden yapım yine ses getirir bence. Kitaplar çıkarsa Ai ile altından kalkabilirler.

İlk 4 sezon başarılı bence, 5.sezon ve Piçlerin Savaşı da hadi kurtarıyor diyelim ama kalan sezonlarda Littlefinger, Varys, Doran Martell, Euron Greyjoy gibi bu oyunu oynayan karakterleri mal etmeleri kabul edilemez. Son iki sezon kesinlikle rezalet. 5-6 yine eh hadi.

İlk 4 sezon başarılı bence, 5.sezon ve Piçlerin Savaşı da hadi kurtarıyor diyelim ama kalan sezonlarda Littlefinger, Varys, Doran Martell, Euron Greyjoy gibi bu oyunu oynayan karakterleri mal etmeleri kabul edilemez. Son iki sezon kesinlikle rezalet. 5-6 yine eh hadi.
İlk sezonlarda bütçe eksiğinden çok karakteri çıkarmışlar sancaktarlar olsun, lordların aileleri olsun. Saydığın karakterler direkt cinayet zaten. Jon Snow'un ölmeden önceki karakterini bile yanlış işlemişler ve bu adam ana karakter demeye en yakın kişi.

İlk sezonlarda bütçe eksiğinden çok karakteri çıkarmışlar sancaktarlar olsun, lordların aileleri olsun. Saydığın karakterler direkt cinayet zaten. Jon Snow'un ölmeden önceki karakterini bile yanlış işlemişler ve bu adam ana karakter demeye en yakın kişi.
Taht Oyunları ve Kralların Çarpışması'nı fena uyarlamadılar bence, eksikler ve farklılıklar vardı ama dizinin güzel dokunuşları da vardı. Elbette ideal değil ama seyirlik hoş.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık