2. ve 3. Bölüm Yorumu iÇERİR.Şimdi ikinci veya üçüncü bölüm hakkında konuşmak spoiler mı oluyor. Ona göre bekleyenler boşuna spoiler yemesin
Başla başla, beklemen hata. Dizi epey kısıyor kurgudan. :/Dizinin sızması çok vurmuştur kanala ilk 4 sezonu diziden takip etmiştim ama kitaba başlasammı acaba baştan ?
İşte reyting gidince para da kaybediyorlar. Reklamlar falan gidiyor, kanalın ödemesi kısılıyor vesaire. Ama umarım dediğin gibi olur da çok zarar etmezler. Yoksa iyice tadı kaçar bu işin. :/Bu dizi kablolu yayında yayımlanmıyor mu?
Zaten bu diziyi izleyebilmek için izleyicileri çoktan ödemeyi yapmıştır, keza internetten kazandığı paraların büyük kısmı da Netflix'ten geliyor. Netflix kullanan adam zaten o seriye para verip izler. Bütün sezon yayınlanmadığı sürece aşırı çok zarar edeceklerini sanmıyorum. Sadece rayting sıkıntısı yaşarlar ilk 2 bölüm.
Cnbc-e de yayınlanıyo sanırımBu dizi kablolu yayında yayımlanmıyor mu?
Zaten bu diziyi izleyebilmek için izleyicileri çoktan ödemeyi yapmıştır, keza internetten kazandığı paraların büyük kısmı da Netflix'ten geliyor. Netflix kullanan adam zaten o seriye para verip izler. Bütün sezon yayınlanmadığı sürece aşırı çok zarar edeceklerini sanmıyorum. Sadece rayting sıkıntısı yaşarlar ilk 2 bölüm.
Ben de aynısını yapmayı düşünüyorum. Da işte her yerde spoiler dolanıyor, millet kaliteye aldırmadan izleyip dayıyor spoilerı. Hadi eskisi gibi olsa neyse de artık dizi ve kitap neredeyse bağımsız ve bu sezon, 6. kitaptan bile sahneler olacağı söyleniyor.Sadece ilk bölümünü izleyeceğim yoksa 5. bölüme kadar 5 hafta bekleyeceğiz şu günden sonra. Umarım izlemeden dayanabilirim.
Onu da izlemeyeceğim görüntü kalitesi çok kötü.