Karga 12 Nis 2015 #811 İlk 4 bölüm sızdırıldı tablet ve telefonlarda net olarak izlenebilir. Laptop ve geniş ekran keyifçileri dikkate almasın
İlk 4 bölüm sızdırıldı tablet ve telefonlarda net olarak izlenebilir. Laptop ve geniş ekran keyifçileri dikkate almasın
Kenpachi 12 Nis 2015 #814 Leffwn dedi ki: Buradan izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla ... Ben ilk 2 bölümü izlemiştim. 3. ve 4.'yü bulamadım.Yine de sağol.
Leffwn dedi ki: Buradan izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla ... Ben ilk 2 bölümü izlemiştim. 3. ve 4.'yü bulamadım.Yine de sağol.
Erkan12 12 Nis 2015 #817 Benim bu diziyi izleyesim kalmadı valla ne yalan söyleyeyim, ne kitabı ne dizisi, Stark'lar olmayınca, dizinin rengi soldu.
Benim bu diziyi izleyesim kalmadı valla ne yalan söyleyeyim, ne kitabı ne dizisi, Stark'lar olmayınca, dizinin rengi soldu.
Tensei (Merhum) 12 Nis 2015 #818 The-Hound dedi ki: Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... 17 yaşına göre fazla besili :/
Crocus 12 Nis 2015 #819 Tensei dedi ki: 17 yaşına göre fazla besili :/ Genişletmek için tıkla ... Bizim kızlar küçük aslında
manuclaren 12 Nis 2015 #820 Şimdi ikinci veya üçüncü bölüm hakkında konuşmak spoiler mı oluyor. Ona göre bekleyenler boşuna spoiler yemesin
Şimdi ikinci veya üçüncü bölüm hakkında konuşmak spoiler mı oluyor. Ona göre bekleyenler boşuna spoiler yemesin