Bida bakınca güzel ölmüş aslında ama yanıtlıyayım derken spoiler yedimMor düğün olarak tarihe geçiyor yahu. O kadar morardı yani.
Sırada Balon var, üç sülük nelere kadir maşallah.
Bida bakınca güzel ölmüş aslında ama yanıtlıyayım derken spoiler yedimMor düğün olarak tarihe geçiyor yahu. O kadar morardı yani.
Sırada Balon var, üç sülük nelere kadir maşallah.
Öyle sorular sormuşsun ki zorla spoiler istermiş gibiSon şakasını yapıp gitti bir de kahpe. Cüce başganın arkasında duracak adam yok o şehirde, Belki abisi durur bir de o küçük kuşlarım var diyen adam
Ned Stark'tan sonra spoiler konusuna bakış açım değişti Joffrey'in öleceğini de sorup öğrenmiştim ama sadece zehirlenip ölecek kadarını biliyordum.Öyle sorular sormuşsun ki zorla spoiler istermiş gibi
pastadan değil şaraptan zehirlendi.Varya dedim bu malda kesin düğünde öldür. İlk pastada biri çıkıp bunu doğrayacak sandımda zehirlendi öküz Nasıl mutlu oldum ZEHAHAHAHAHA
Zaten ben pastadan öldü demek istemedim kipastadan değil şaraptan zehirlendi.
Ben yanlış anlamışım pardon o zamanZaten ben pastadan öldü demek istemedim ki
Çok da önemli bir spoiler değil, takma kafana. Bu sezon daha neler olacak neler. Bu daha başlangıçBida bakınca güzel ölmüş aslında ama yanıtlıyayım derken spoiler yedim
Where do whores go?Çok da önemli bir spoiler değil, takma kafana. Bu sezon daha neler olacak neler. Bu daha başlangıç