2 numaradaki bildiğin sevimsizdi iyi olmuş değiştiği.Ben de bunu soracaktım. Önceki karekterin değişme sebebini bilen var mı?
2 numaradaki bildiğin sevimsizdi iyi olmuş değiştiği.Ben de bunu soracaktım. Önceki karekterin değişme sebebini bilen var mı?
Oyuncu değişikliliğinin gerekliliğini ya da doğruluğu farklı bir konu başlığı altında tartışılabilir. Benim sorduğum soru, bu karekterde oyuncu değişikliğine gidilmesine sebep olan etken ne?2 numaradaki bildiğin sevimsizdi iyi olmuş değiştiği.
Değiştirilmedi Kendisi Transporter 4de oynamak için ayrılma kararı aldı. Dizi hem farklı mekanlarda hemde çekim uzunluğu bakımından başka bir yapımda uzun rol almayı imkansızlaştırıyormuş. Bu sezonda bu karakterin baya bir sahnesi varmış. İkisi arasında çok zor tercih yapmış (kulliyen yalan) Ve transı seçmiş(parası daha iyidir kesin)Oyuncu değişikliliğinin gerekliliğini ya da doğruluğu farklı bir konu başlığı altında tartışılabilir. Benim sorduğum soru, bu karekterde oyuncu değişikliğine gidilmesine sebep olan etken ne?