Stark fanı mı kaldı ya 1-2 si hariç vasıfsız loser tiplerValla Nedin vasıfsızlığını tekrar izleyince Tyrion ve Tywin şov yapmış onu farkettim.
Üzgünüm linç yiyeceğim sanırım
Stark fanı mı kaldı ya 1-2 si hariç vasıfsız loser tiplerValla Nedin vasıfsızlığını tekrar izleyince Tyrion ve Tywin şov yapmış onu farkettim.
Üzgünüm linç yiyeceğim sanırım
Stark fanı mı kaldı ya 1-2 si hariç vasıfsız loser tipler
Arya ona hiç savaş kaybettin mi diye sorduğunda, kaybetseydim burada olmazdım demişti. Rob'da muharebeleri kazanıyorum ama savaşı kaybediyorum diyordu. Adam tam bir stratejist gerçek bir lider ama yetim Starklara acıma iç güdüsünden, büyüklüğü geç fark ediliyorTywin sadece entrika yapıyor diyorlar, pek çok savaşa girip kazanmışlığı da var.
Arya ona hiç savaş kaybettin mi diye sorduğunda, kaybetseydim burada olmazdım demişti. Rob'da muharebeleri kazanıyorum ama savaşı kaybediyorum diyordu. Adam tam bir stratejist gerçek bir lider ama yetim Starklara acıma iç güdüsünden, büyüklüğü geç fark ediliyor
Kendi bebeleri birbirlerine kerkinirken izleyip en akıllı çocuğunu dışladıktan sonra istediği kadar savaş kazanabilir. Adam olamadıktan sonra bir önemi yok. Tüm sülalesini topla Ned Stark'ın sol bölgesi etmezler.Tywin sadece entrika yapıyor diyorlar, pek çok savaşa girip kazanmışlığı da var.
Onurlu biriymiş takılıp kendiyle beraber onlarca hanedanın içine sıçmak daha mantıklı,haklısın.Anladığım kadarıyla bir insanın başarıya nasıl veya hangi yolla ulaştığının önemi yok. Başarmışsa ağam çekiyoruz. Sıkıntılı bir yaklaşım. Bok yolunda kepaze olmuş, sadece elindeki fırsatları soğukkanlılıkla değerlendirip kısa vadede gününü gün etmiş bir müptezelin bu kadar sevdalısı olmamalı.
Diğer karakterler umurumda değil direkt bu mala sallıyorum. Ned, Robb vs mal veya toy olabilir. Bu Tywin itinden bağımsız bir durum.Onurlu biriymiş takılıp kendiyle beraber onlarca hanedanın içine sıçmak daha mantıklı,haklısın.
Tam bir whataboutism yakışmadı.Onurlu biriymiş takılıp kendiyle beraber onlarca hanedanın içine sıçmak daha mantıklı,haklısın.
Kendi bebeleri birbirlerine kerkinirken izleyip en akıllı çocuğunu dışladıktan sonra istediği kadar savaş kazanabilir. Adam olamadıktan sonra bir önemi yok. Tüm sülalesini topla Ned Stark'ın sol bölgesi etmezler.