Aksi izlenimlerim oldu benim de. Diziyi takip ettiği halde herhangi bir platformda dizi hakkında bir şey okumayan/tartışmayan insanlar diziden gayet memnun görünüyordu.Tamamen gözlem.
Aksi izlenimlerim oldu benim de. Diziyi takip ettiği halde herhangi bir platformda dizi hakkında bir şey okumayan/tartışmayan insanlar diziden gayet memnun görünüyordu.Tamamen gözlem.
O senin söylediğin bence son sezonlarla alakalı. Kitapları okumatan dizi hakkında pek düşünmeyen insanlar son sezonları sevdiler. Ama finali seven kimseyi görmedim.Aksi izlenimlerim oldu benim de. Diziyi takip ettiği halde herhangi bir platformda dizi hakkında bir şey okumayan/tartışmayan insanlar diziden gayet memnun görünüyordu.
Bu ne olmO senin söylediğin bence son sezonlarla alakalı. Kitapları okumatan dizi hakkında pek düşünmeyen insanlar son sezonları sevdiler. Ama finali seven kimseyi görmedim.
Keko hariç son sezonu beğenen birini görmedim şu ana kadar.O senin söylediğin bence son sezonlarla alakalı. Kitapları okumatan dizi hakkında pek düşünmeyen insanlar son sezonları sevdiler. Ama finali seven kimseyi görmedim.
Diziyi düşünmeden izleyen, ejderhalı fantastik dizi izle geç, ne güzel görsel var işte diyen adamlar demek istemiş sanırım.Bu ne olm
Beğendiğim fikrine nasıl kapıldın laKeko hariç son sezonu beğenen birini görmedim şu ana kadar.
Yani bu da azımsanmayacak bir kitle demek, ki "ejderhalı" diziden entelektüel bir tatmin arayışı da bu şekilde bakınca ilginç duruyor.Diziyi düşünmeden izleyen, ejderhalı fantastik dizi izle geç, ne güzel görsel var işte diyen adamlar demek istemiş sanırım.
Dizi konusunda öyle demiştin sanki.Gerçi çoğul eki de kullanmış olabilirsin emin değilim.Beğendiğim fikrine nasıl kapıldın la
Güncel izlerken sinir oluyordum ben de fakat geçmişe dönüp bakınca bir tık gereksiz yükselmişim. Son sezonları tekrar izlesem o kadar kötü gelmez muhtemelen.Dizi konusunda öyle demiştin sanki.Gerçi çoğul eki de kullanmış olabilirsin emin değilim.
Yani öyle çok teorilermiş şuymuş buymuş kafa yormadan izleyip geçen tayfa.Bu ne olm