Dasdals. Unutmuşuz.Okudum, hatta bu soruyu daha önce de 2-3 kez mi ne sormuştun. xddas
Ya bilmiyorum evet olabilir ama açıkçası onca ilginç ırk ve kültür varken ben olsam bir Greyjoy'u son düşman olarak tercih etmezdim . Ama olmaz diye bir şey yok tabi .Aeron'un görüsündekiler gerçekleşirse Others'tan bile daha tehlikeli birisi olabilir.
Bir de şunu da eklemem gerekiyor ki seride iki tane net güç var, buz ve ateş. Yani R'hıllor ve büyük öteki. Ama bunun yanında bir de denizi temsilen 3. bir güç daha olabilir. Buna kanıt olarak yakaladığım birkaç ayrıntı vardı ama aklımdan uçmuş uzun zaman olduğu için. Gene de mesela seride 3 tip ejder var, buz ateş ve deniz ejderleri. Kim bilir Euron belki bu 3. unsurun şampiyonu olarak biraz öteki desteği ile de karşımıza dikilir. Biraz uçuk bir teori tabi.
Zaten orijinal "gecenin kralı" tam olarak böyle bir şey. Mantıklı. Genel olarak taht oyunları ve öteki mevzusunu bir arada götürebilmenin en rahat yolu bu iki temayı birleştirmek diye düşünüyorum.Ki yanlış hatırlamıyorsam onlardan gelin almasıyla ilgili teoriler vardı.