Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 44 72.1%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 17 27.9%

• Kullanılan toplam oy
    61
Henüz kitabını okumamış ama diziyi izleyenlere tavsiyem kitapları okursanız alacağanız zevk müthiş derecede artacaktır. Karakterlerin dizide biraz sığ bırakıldığını göreceksiniz. Stannis Jaime Cersei Robb Eddard....
Ned Stark ya da Robb Stark'ı dizide biraz iyi işleyemedikleri için her ikisi de saf kafası pek basmayan karakter gibi görünüyor mesela. Ya da Cersei kapkara Jaime kapkara görünüyor. Joffrey'i oynayan oyuncu çok iyi oyunculuk sergilemiş ama kitaptaki Joffrey farklı mesela. Açıkçası Arya Theon ve Sansa harici karakterler kitaptakilerini pek yansıtamıyor.

Aynen joffrey iyi oynadı o kadar iyi oynadı ki yolda görsem ağzına ağzına vururum. Aynı şey nejat işlerin barda filminden sonra da oldu ama geçti.

:( uzatmayamı çalışıyorlar diziyi anlamadım dizinin heyecanı arya ve branda e branın hikayesi olmazsa ne işe yarar :(
Kitapta sona geldiler neredeyse. Ufak bir şeyler oluyor oralardan sonra. 6. kitap çıkmadığı için mecburen dizide yer vermeyecekler. Yoksa filler kafasında falan ilerlerdi. Hoş dizi senaristleri pek umursamıyorlar öyle şeyleri de işte söz konusu Brann olunca mecburen bırakmak zorunda kaldılar.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık