Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 44 72.1%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 17 27.9%

• Kullanılan toplam oy
    61
Bir yerde okumuştum ben de. Bu senaristlerin kafasından ne geçiyor. :of:
Kitabın ilerleyen kısımlarında önemli bir role sahip görülmüyormuş, yada görülmeyeceği düşünülüyormuş. 1 sezon ortalama 10 saat civarı olduğundan, o 10 saatte işlenecek olayların arasına sıkıştırılmaya değer görülmemiş anlaşılan.

Kitabın ilerleyen kısımlarında önemli bir role sahip görülmüyormuş, yada görülmeyeceği düşünülüyormuş. 1 sezon ortalama 10 saat civarı olduğundan, o 10 saatte işlenecek olayların arasına sıkıştırılmaya değer görülmemiş anlaşılan.
Brienneyi falan astiriyordu. O olayi nasil anlatacaklar peki?

5. sezonda eklenecek karakterlerin bir kısmı:
[video=youtube;WH2ri8RhSnw]https://www.youtube.com/watch?v=WH2ri8RhSnw[/video]

5. sezonda eklenecek karakterlerin bir kısmı:
[video=youtube;WH2ri8RhSnw]https://www.youtube.com/watch?v=WH2ri8RhSnw[/video]
Kum yılanlarını epey sevdim. Doran rolünde oynayacak reyiz büyük adamdır, baya iyi olacak.
Aero Hotah olmayacak diye endişeleniyorduk, boşa endişelenmişiz. Baya kalıplı da birini bulmuşlar.
Da Arianne Martell niye gösterilmedi ki? Çok ünlü birini koyacaklar da sürpriz olmasını mı istiyorlar. :/ umarım öyledir :/

Kum yılanlarını epey sevdim. Doran rolünde oynayacak reyiz büyük adamdır, baya iyi olacak.
Aero Hotah olmayacak diye endişeleniyorduk, boşa endişelenmişiz. Baya kalıplı da birini bulmuşlar.
Da Arianne Martell niye gösterilmedi ki? Çok ünlü birini koyacaklar da sürpriz olmasını mı istiyorlar. :/ umarım öyledir :/
Ev arkadaşımla Arianne'i bekliyoruz :D Onun haricinde Greyjoy'lar özellikle Victarion Greyjoy'u kim oynayacak merak ediyorum. Bu sezon da olmazlarsa üzülürüm :/

Bu arada Google görsellerde bir arattım da reisi, Mads Mikkelsen'in fotoşoplu resimlerini falan koymuşlar. Gerçi Euron'u da koymuşlar da Mads reisin o olmasını istemezdim. Gerçi reis Hannibal'da döktürüyor öyle bir şey mümkün değil de, işte keşke öyle olsa.

Arys Oekheart, Arienne ve üç Greyjoy kardeşi bekliyorum. Cevval Dick bulunmaz herhalde dizide. Brienne'in yolcuğulunu katlanabilir kılan kişilerden biriydi. :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık