Her gördüğümde yarılırım şuna.
Böyle ölse daha iyiydi .. boğularak..
Gelmekte olan saçmalıklar, geçen sezon çoktan gelmişti aslında hatta geçen sezonla bu sezonu kıyaslarsak geçen sezon kazanabilir
Bu kadar da kalitesizlik olmaz. Oyuncunun çükünü bile kesmeden lekesiz yapmışlar.
Davos ilk fiyaskodan sonra buna asla müsade etmez.Diğer senaryo çok daha iyiymiş.Dany doğururken ölüyor.Melisandre ölülerle savaşı kazanmamız için kral kanından çocuğu kurban etmemiz gerekli diyor.
Bir senaryoda da Danny ile Jon bir ejderha uyandırıyorlardı, arp vardı onu çalıyorlardı ve yer altından kocaman bir ejderha uyanıyordu tabi 2 ejderha öldükten sonra.. Yani insanların ürettikleri senaryolar çok güzeldi. Ben en çok bunu bekliyordum.Diğer senaryo çok daha iyiymiş.Dany doğururken ölüyor.Melisandre ölülerle savaşı kazanmamız için kral kanından çocuğu kurban etmemiz gerekli diyor.
Okumanı tavsiye ederim batmamış diziyi izler kadar oldum biraz kafamda canlandırınca. Ölen ölene ki ölmesi lazımdı çoğunun o savaşta. Fena değil önceki sezonlarla uyumlu.Demek Varys o yüzden ateşte ses duydu yada Arya zehiri ondan aldı diyorsun en azından.Eski sezonlarda yazar yada bunlar ileriye dönük ipuçları atmış ama son sezon böyle olunca hepsi havada asılı kalmış anlaşılıyor açıkça.Davos ilk fiyaskodan sonra buna asla müsade etmez.
Bir senaryoda da Danny ile Jon bir ejderha uyandırıyorlardı, arp vardı onu çalıyorlardı ve yer altından kocaman bir ejderha uyanıyordu tabi 2 ejderha öldükten sonra.. Yani insanların ürettikleri senaryolar çok güzeldi. Ben en çok bunu bekliyordum.