Bugün sakin kafayla bir daha izledim son bölümü bu Brandon Stark çok kötü biri.Öncelikle savaştan önce gidiyor Jon'a kim olduğunu söylüyor ortalığı karıştırıyor hadi diyelim bunu Sam de söyledi o yüzden önemli değil.E bu adam Kings Landing yanarken orada değil mi?Niye drogonu warglamıyor?1 milyon insanın yanmasına göz yumuyor.Diyelim ki ejderhayı warglayamıyor sihirli yaratık vsvs diye dany'i wargla.Bu neymiş seni oraya izlesin diye mi 3 gözlü kuzgun yaptılar.Bu kadar kötü birinin yönettiği westeros çok dayanmaz gerçi kendi başa geçtiği için istediği kişiyi warglar başta kalmaya devam eder ne kadar kötü keşke night king kazansaydı o en azından böyle kalleş değil...
Edit:E ne yani bu dizinin verdiği mesaj her şeyi biliyorsanız hiçbir şey yapmadan bile kral olursunuz mu?Ne kadar saçma sezon 8'i izlemeyin izlettirmeyin gerçekten çok yazık
Edit2:Bu bran doğru dürüst işlenmediği için ne olduğunu ne yaptığını da anlamadık gerçi tam bir şey de diyemiyorum sonuç olarak çok aceleye gelmiş bir sezon oldu
Edit:E ne yani bu dizinin verdiği mesaj her şeyi biliyorsanız hiçbir şey yapmadan bile kral olursunuz mu?Ne kadar saçma sezon 8'i izlemeyin izlettirmeyin gerçekten çok yazık
Edit2:Bu bran doğru dürüst işlenmediği için ne olduğunu ne yaptığını da anlamadık gerçi tam bir şey de diyemiyorum sonuç olarak çok aceleye gelmiş bir sezon oldu
Son düzenleme: