Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 46 73.0%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 17 27.0%

• Kullanılan toplam oy
    63
@Smoker
Kitaptakiler seki sekiveriyor, burada adam aim açmış gibi 3 tane sallıyor, 3'ü de zarar veriyor. Ulan hani bu ejderhaların anca gözüne isabet ettirdiğinde indirebiliyordun? eks di

Çok komik gerçekten ya, Bronn Wf'ye girip çıkıyor elini kolunu sallayarak kafam kadar arbaletle, 50-60 kilometre uzağını görmesi gerekirken Dany'nin sürpriz saldırı yiyor denizde, Cercei mal gibi sıralanmış targeryan tarafını atomlarına ayırtmıyor, Greyjoy bebenin kendinden olmadığını farkedemiyor Tyrion muhabbetinden sonra, Jon Ghost'a it muamelesi çekiyor (xd) , bunlar sadece benim canımı sıkanlar tek bir düşünüşte, resmen içine sıçtılar dizinin.
Senin dediğin ejderhanın gözüne de o ok şansa bala denk geliyor. Vuran adamlar isteyerek yapmıyor yani. Euron ise üçte üç yaptı. Aim açmayı geçtim, üç atış da farkı yönlerden geliyor. İster istemez hasiktir tepkisi veriyorsun.

Bir de şu "Dizinin asıl olayı taht oyunları, taam mı? Ne işi var ölünün, Ak Gezenler'in bu dizide?" diyen tayfa var. Ulan taht oyunu yapacak adam mı kaldı? Açık açık savaşmanın oyunla ne alakası var?

Ejderhaların derileri çok serttir. Tabi karşı da Euron yoksa.

Dany: Ejderhalarım var.

Cercei: Bizde de Euron var.

Senin dediğin ejderhanın gözüne de o ok şansa bala denk geliyor. Vuran adamlar isteyerek yapmıyor yani. Euron ise üçte üç yaptı. Aim açmayı geçtim, üç atış da farkı yönlerden geliyor. İster istemez hasiktir tepkisi veriyorsun.

Bir de şu "Dizinin asıl olayı taht oyunları, taam mı? Ne işi var ölünün, Ak Gezenler'in bu dizide?" diyen tayfa var. Ulan taht oyunu yapacak adam mı kaldı? Açık açık savaşmanın oyunla ne alakası var?
Onu diyen bir kilte var mı gerçekten? Ben 2-3 kişi demiştir millet de ağzına sakız yapmıştır diyordum. Ulan dizinin başından beri Winter is coming diye babam mı diyor? D&D yoketti ya resmen diziyi adjskas

Onu diyen bir kilte var mı gerçekten? Ben 2-3 kişi demiştir millet de ağzına sakız yapmıştır diyordum. Ulan dizinin başından beri Winter is coming diye babam mı diyor? D&D yoketti ya resmen diziyi adjskas
Bence bizimkiler yanlış yaptı. Ak Gezenler mı geliyor? Basın gidin Essos'a, rahatınıza bakın. Bırakın güneydeki ılık götlüler uğraşsın.

Jon da annesi ve babası gibi karaktersiz olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Kurttan ne istedin? İnsan sarılır en azından. Hayvan mazlum mazlum baktı arkasından.

Buraya katılmıyorum, Dotrakları feci biçerlerdi :bilmem:
Robert’ın yalancısıyım hacı.

Olay kings landing’e dalıp fethetmeleri değil. Bu adamlar dışarda köyleri yağmalarken kral bişey yapamayacak. Açık alanda savaşmak imkansız çünkü. Kral insanları koruyamayınca da halk eninde sonunda viserys’e destek olacaktı. Robert söylüyor bunu.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık