Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 46 73.0%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 17 27.0%

• Kullanılan toplam oy
    63
Suç şu iki geri zekalı senaristte de değil, suç bu iki aptala her hatalarına rağmen iş verenlerde. Hadi onlar yarım akıllı da ne yaptıklarını bilmiyorlar. Ellerinde değil demek, isteseler de iyi bir şey yazamıyorlar. Kızamıyorum da artık. Duvara kızmak gibi oluyor. :(

Sansa'ya bak sen. "Night King'i, Arya öldürdü, Dany ne işe yaradı?" diyor. Sonra ben buna kenafir gözlü deyince kızıyorlar.

Sanırım bu bölümde ''Ejderha ile yolculuk yaparken sağa sola değil, önünüze bakarak ilerleyin.'' diyerek, trafikte araba kullanırken yolu takip etmeyenlere bi selam çakmak istemiş senaristler. Yoksa o kadar yükseklikten bilmem kaç kişilik/gemilik konvoyu görmemenin imkanı yok.

Sen iki senede bir sezon dizi yap gelen sezonda da 6 bölümlük dizinin yarısını sevişmeye kurlaşmaya koklaşmaya ayır geri kalan kısımda da olabilecek en berbat senaryoyu çek.Küfürler hakaretler havada uçuşuyor diziyi çok sevsemde bitecek olmasına üzülsem de hala ilk sezonları izlesem de bu kadar acımasız olmayın diyemiyorum.Sızan senaryoyu çekseler o bile çok daha kaliteli ve mantıklı olurdu.

Sinirlenmiyorum artık. Normal gelmeye başladı. Dany'nin en güçlü silahı ejderhalar, gövde gösterisi yapmak için ejderhalar ile yola çıkıyor, sonucu gördük. İnsan bir keşif ekibi falan yollar önden ne var ne yok baksın diye. Ulan en kötü Food Cavalry bas bir tane, haritada gezdir de haberin olsun düşmandan. Yeminle bu senaristler Total War falan oynamamış.
Ya her şeyi geçtim.
Seninde dediğin gibi ejderha ile havadayken zaten keşif ekibi sensin, senden daha iyi etrafı görebilecek kimse olamaz fiziki olarak imkansız. Diğer konuya gelirsek kayanın arkasından nasıl ejderhayı vurabiliyorsun, başka bir arkadaş da söylemişti ejderha neden tepkisiz kalıyor ilk darbeden sonra neden alçalıp yükselmiyor o an

Bence bunların hepsi becerisizlikten kaynaklanıyor. İki tane diyalog yazamıyorlar iki sezondur diyalogların iğrençliği bile göze batıyo, karakterlerin vasıflarını zaten hiçe sayıyorsun artık o ayrı bi konu

Broon dingonun ahırına girip çıkıyor sanırım kdkdndb Ya cidden anabacı sövnelik dizi oldu çıktı o kadar yıl bekle bekle şu gelinen noktaya bak içim içimi yiyor lan

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık