Keşke olsa :/ Robert İsyanı'da isterdim de bu beceriksiz senaristler yine Rhaegar ve Targaryenları haklı gösterirdiO yüzden hiç yapmazlar dedim zaten.
Keşke olsa :/ Robert İsyanı'da isterdim de bu beceriksiz senaristler yine Rhaegar ve Targaryenları haklı gösterirdiO yüzden hiç yapmazlar dedim zaten.
Ejderhaya bağırdı.Resmen bölümü "Biz yaptık oldu"ya getirmişler.Gece Nöbetinin Lord kumandanı,Kuzeydeki Kral,tahtın gerçek varisi,Kuzeyde yaşayan en iyi kılıç ustası olarak görülen Jon Snow bölüm boyunca ne yaptı mesela ? Daenerys yetişmese NK havada indirecekti Jon ve Rhaegal'i
Niye haksızlar mıKeşke olsa :/ Robert İsyanı'da isterdim de bu beceriksiz senaristler yine Rhaegar ve Targaryenları haklı gösterirdi
Sen Robert'cı değil misin? xDNiye haksızlar mı
Birbirlerini sevmişler aşkın önünde neyse ya
Öyleyim zaten dalga geçiyorum sadeceSen Robert'cı değil misin? xD
Rheager'ın karaktersiz ve rezil biri olduğunu bir köşeye bırakarak diyorum ki;Öyleyim zaten dalga geçiyorum sadece
Robert varken Rhaegar mı diyecez
Robert mi savaş çıkarmış ? Adamın nişanlısını aldılar kafasını da mı alsalardı yani ?Rheager'ın karaktersiz ve rezil biri olduğunu bir köşeye bırakarak diyorum ki;
"Robert savaş çıkarıp masum insanları, çocukları soykırımdan geçirmiş, sonrasında önüne gelenden çocuk yapmış biri."
Cidden bu adamı mı haklı görüyorsunuz?
Soykırım için bunlar yeterli bahanedir, diyorsun yani.Robert mi savaş çıkarmış ? Adamın nişanlısını aldılar kafasını da mı alsalardı yani ?
İsyan baştan sona haklıydı, öyle bir krala isyan etmeyip ne yapacaklardı
Soykırım derken ?Soykırım için bunlar yeterli bahanedir, diyorsun yani.
TargaryenSoykırım derken ?