Buna Dany diyen sadece sığır abisiydi diye hatırlıyorum. Başka kimse dedi mi bilmiyorumHoş bi detaydı bence.
Buna Dany diyen sadece sığır abisiydi diye hatırlıyorum. Başka kimse dedi mi bilmiyorumHoş bi detaydı bence.
Night King Ejderhaların gelmesini beklemiş olmalı. Aksi halde saçma olmuş olur zaten. Brani geçmişte işaretleyebilen adam geleceği de görüyordur elbet.
Ne düz mantık adamsın ya valla helal olsunsıfır zekayla göstermişler adamları. Ok atmayı mancınık yapmayı geç, taş atan adamları bile yok. Bunlar nasıl kale düşürüyor anlamadın. Night king yerinde olsam sırf beklememek için mızrak atardım. Niye boş boş beklesin ki.
Mesela ejderha havada uzun uzun çırpınırken seyredeceğine diğerlerinden birisini de vurabilirdi.
Night King kendine çok güveniyor. Rakiplerini ezebileceğini biliyor. Adamda ejderha olmasa bile zaten Westeros ordularından kat kat güçlü durumda şu anda. Canı ejderhaya binmek istedi, buldu kendine bir tane..Mademki geleceği görüyordu yığsaydı yanına mızrakları
Vurduğu ejderha havada çırpınıp ölürken keyifle cigarasını yakıp seyredeceğine seri seri diğerlerine fırlatsaydı]