Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 44 72.1%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 17 27.9%

• Kullanılan toplam oy
    61
---
Burada Alfamert'ten alıntı vardı ama kaldırıldı.
---

Ya abi iftara 10 dakika kala önüme koyulmuş dışarısı buharlı su bardağı gibi bi durum paylaşmışsın ve bana diyosun ki buna tıklama 15 dakikadır göster butonuna bakıyorum yaklaşık 5 dakika sonra zihin gücümle açmış olurum ama cidden bu yaptığın eziyet. :(

Tamam lan tamam bende de zaten hafiften bir vicdan azabı olmaya başladı bende rahat değilim sileyim mesajı , sende alıntıyı sil de yarım yamalak iş yapmış olmayalım.

Tamam lan tamam bende de zaten hafiften bir vicdan azabı olmaya başladı bende rahat değilim sileyim mesajı , sende alıntıyı sil de yarım yamalak iş yapmış olmayalım.
Şimdi daha fena oldu aslında içime bi kurt düştü keşke okusaydım hissi hiç gitmicek içimden. Bi ömür merak edicem acaba orada ne yazıyordu diye. Bu hiç iyi olmadı hiç :D

Şimdi daha fena oldu aslında içime bi kurt düştü keşke okusaydım hissi hiç gitmicek içimden. Bi ömür merak edicem acaba orada ne yazıyordu diye. Bu hiç iyi olmadı hiç :D
Ben sen o mesajı yazınca okumuştum, demek sen okumadın ha :D Okuyunca bu kadar etkileyecek spoiler kaldığını zannetmiyordum. En azından epey merak ettiğim bir olaydı :/ Ayrıca spoiler işine son verin artık, ya kitap konusuna gidin ya da özelden halledin. Ve mesaj kaldırılmışken alıntı yapıldı tekrar geldi aynı spoiler :D

MSK'nın attığı spoiler mesajını sildim.

Spoiler paylaşmak isteyenler kitap konusuna gidebilir veya özelden isteyenlere söyleyebilir.
Dizi konusunda hoş olmuyor, yanlışlıkla bir tıklasan bütün senaryoyu öğreniyorsun :/

Son of sparda bir önceki sayfada benden alıntı yapan arkadaşın mesajını da düzenlersen , o öyle kabak gibi ortada bir anlamı olmamış.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık