Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 44 72.1%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 17 27.9%

• Kullanılan toplam oy
    61
Obery kısa bıçak kullanmıyormuydu ? Hatta kılıç yavaş falan diyordu mızrak ile vs atıyor :/
Yani bilmiyorum da öyle dar ve kapalı bir alanda dagger elbette daha etkili bir silahtır. Long sword'un çekimi daha yavaş ve savururken kapalı alanda oraya buraya takılabilir olarak söyletmişlerdir.
İlk sezondaki dağ daha iyiydi ya.Bu da iyide ilk sezondaki şekil şemal olarak tam bir hayvandı.
+1:respect:

Birde mızrakla savaşan varmıydı başka ? İlk kez görücez sanırım. İlk sezonki dağ suratından pislik akıyordu tam pislik gibi herifti. Bu mülayime benziyor :/

Şuan ki dağ 2012'de dünyanın en güçlü adamı seçilmiş.

Zaten üç kere değişmiş ama ilk sezondaki iyidir aga.Ayrıca ilk sezondaki Spartacus'da Spartacus'un yüzünü kestiği adammış.

buna çok güldüm ya :D Dağ ilk sezondaki haliyle olsaydı -ölürse- ölümünü görmek çok zevkli olurdu. Oberyn kapalı alanda büyük kılıçlar çok yavaş kalıyor diyor ve çakı kullanıyor ama koskoca arenaya koskoca silah diye düşündü sanırım. Lekesizler mızrak kullanıyor örnek olarak. Dorne'luların nasıl bir savaşçı olduklarını görmeyi merakla bekliyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık