Eli gittikten sonra fena değil ama öncesi için savunana kötü gözle bakarımJaime namussuzu pencereden çocuk itmiş birisi be. Klasik şımarık zengin züppesi. Aldılar elini biraz aklı başına geldi. Sevilecek bir yanı yok bence.
Eli gittikten sonra fena değil ama öncesi için savunana kötü gözle bakarımJaime namussuzu pencereden çocuk itmiş birisi be. Klasik şımarık zengin züppesi. Aldılar elini biraz aklı başına geldi. Sevilecek bir yanı yok bence.
Bunun 10 bini zaten tüm westeros'u tehdit ediyordu, korkutuyordu. Gel gör ki 100 bin + 3 ejder dağıtır ortalığı ama olay Aslan'ın düşmesi değil, Ak Gezenlerin durdurulması...Çok saçma bi dizi ama gene de izliyorsun
Elemanın biri 3 ejderha, 100 binden fazla askerle gelecek ama Wasteros'ta doğru düzgün ordu yokken Lannisterler direnecek öyle mi ?
Yaw he he
Ned Başgan'ı küçük düşürdüğü sahne yok mu, ne sinir olmuştum lavuğa. Hala sevmiyorum, umarım diğer elini de keserler.Eli gittikten sonra fena değil ama öncesi için savunana kötü gözle bakarım
1 gün kaldığında ne koyacaklarını merak ettim bak.
ortadaki parmağı1 gün kaldığında ne koyacaklarını merak ettim bak.
Onu demeyecektin, inceyi ben ortaya koymuşum zaten, anlayan anlayacaktıortadaki parmağı
Bende merak ediyorum acaba yaparlarmı bekleyip göreceğiz...Onu demeyecektin, inceyi ben ortaya koymuşum zaten, anlayan anlayacaktı
Davosun kaç parmağı vardı?