Bu sezon değil, gelecek sezon. Bu sezon Lannister vs Targaryen izleyeceğiz tüm trailer onu gösteriyor.Olay onun gelmesi değil ki. Olay Kuzey'de dönüyor zaten xd
Bu sezon değil, gelecek sezon. Bu sezon Lannister vs Targaryen izleyeceğiz tüm trailer onu gösteriyor.Olay onun gelmesi değil ki. Olay Kuzey'de dönüyor zaten xd
Onun bir şeyden haberi yok.Kral koltuğunda kendini merkez sanıyor.Kuzey fena karıştı.Kezbanisi geliyor.Ki bu ak gezenlerden baya bomba bekliyorum.Çok saçma bi dizi ama gene de izliyorsun
Elemanın biri 3 ejderha, 100 binden fazla askerle gelecek ama Wasteros'ta doğru düzgün ordu yokken Lannisterler direnecek öyle mi ?
Yaw he he
Ne güzel işte mis gibi savaş sahneleri falan göreceğiz zaten Jaime'nin kargıyla daldığı sahneyi iple çekiyorum. Umarım Gri Solucan bebesini deler geçer.Bu sezon değil, gelecek sezon. Bu sezon Lannister vs Targaryen izleyeceğiz tüm trailer onu gösteriyor.
Jaime ve Tyrion çok efsane. Lena Headey gibi bir hatun seride zaten ötesi var mı.Şu seride açık ara en detaylı işlenen ve orjinal karakterler Lannisterler.
Bu arada yürüyedur serçeparmak.
Dizi yapımcıları Lannister fanı zaten açık ve netŞu seride açık ara en detaylı işlenen ve orjinal karakterler Lannisterler.
Bu arada yürüyedur serçeparmak.
Serçeparmakla beraber Jaime ve Tyrion favori karakterlerim.Özellikle Jaime müthiş bir karakter. Cesur,bir düşman için çok fazla onurlu ve karakter gelişimi süper bir karakter. Çarpıkta olsa aşkı çok güzel işlenmiş.Jaime ve Tyrion çok efsane. Lena Headey gibi bir hatun seride zaten ötesi var mı.
Beğenmedim, başarısız.Çok saçma bi dizi ama gene de izliyorsun
Elemanın biri 3 ejderha, 100 binden fazla askerle gelecek ama Wasteros'ta doğru düzgün ordu yokken Lannisterler direnecek öyle mi ?
Yaw he he