Ya sen İstanbul'a gelde şöyle sağlam bir spoil verEhemOlaylar pek beklediğiniz gibi olmayacak.
Ya sen İstanbul'a gelde şöyle sağlam bir spoil verEhemOlaylar pek beklediğiniz gibi olmayacak.
Dün geldim abi, bir dahaki görüşmemizde spoilera boğarım seni merak etme.Ya sen İstanbul'a gelde şöyle sağlam bir spoil ver
Gelecek zamanlarda Tyrion ile buluşup eski günlerin hatrına takılmayacaklar mı ? Çıkmayacak mı daha reyiz :S
Gelecek zamanlarda Tyrion ile buluşup eski günlerin hatrına takılmayacaklar mı ? Çıkmayacak mı daha reyiz :S
HarbidenGame of thrones Jenerik müziği :[YOUTUBE]_gWc17vhSAE#t=37[/YOUTUBE]
Gevur yapıyor deyip gidiyorum.
Bölüm isimlerine göre tahminde bulundum ya. Sonraki sezona neler kalacak nasıl tamamlayacaklar 5. kitap ile merak ediyorum ben de zaten.Çok hızlı işliyorlar dediğin gibiyse. Güzel güzel.
Arya'nın olduğu yerlere gelsinler artık, gerisi ilgimi çekmiyor. Brann ve soğukel'i izlemek istiyordum sıçıp batırdılar.
soğukel'i bildiğin için kitapları okuduğunun farkındayım ama asıl hedefim sen değildinBaşka birine yap bunları
Ya orası öyle bence de. Artık Cercei'yi görmek is-te-mi-yor-um! Yeter. Lena Headey çok iyi bir oyuncu eyvallah da yeter artık yani.Arya'nın olduğu yerlere gelsinler artık, gerisi ilgimi çekmiyor. Brann ve soğukel'i izlemek istiyordum sıçıp batırdılar.