Ölen rickon olur büyük ihtimalSezon finalinde bir stark ölecek diye bilgi vardı sanırım. Yanlış olabilir ama bende öyle olmasını isterim.
Jon ölemez saçma olur. Arya ölemez çünkü lazım tek başına savaşıyor. Felçlinin rolü büyük.
Sansa Stark ne işe yarıyor beyler ? Güzelliği ve ismiyle bir şeyler yapıyorda yeterli gelmiyor bana.
Diğerleri bildiğin Survivor elemanlar. Bu çok boş. UMarım ölür.
7 kere ölmüştü sanırım. Bir daha öleceğini ya da tekrar dirileceğini sanmıyorum. 7 krallık Yedi tanrı. Hep yedi.Bu bölümü ben beğendim.Fıkra muhabbetleri,Dağ'ın adamı biçmesi,Tazı'nın adamları kendi öldürsün diye pazarlık yapması,''Hepimiz ölücez.'' deyip sonra da o 5-6 kere ölen adamı gösterip ''Şunun dışında tabii.'' demesi vs. eğlenceliydi.
Arya'nın da son sözü iyiydi ama olay da gerçekçilik yoktu.O kadar da olsun diyelim.
Haftaya Jon reyiz var.Hadi beline kuvvet kardeşim alırsın bu maçı.
Ölmesin artık yeter.Kaido 1 kere ölmek için neler yapıyor,adam 7 kere ölüp geliyor.Kime niyet kime kısmet.7 kere ölmüştü sanırım. Bir daha öleceğini ya da tekrar dirileceğini sanmıyorum. 7 krallık Yedi tanrı. Hep yedi.
Bu bile bu sezonun ne kadar sıkıcı geçtiğinin belirtisiLinki olan bir arkadaş atabilir mi bulamadım
Edit: Dokuzuncu bölümdeyiz sanıyordum yanlış alarm teşekkürler
Zaten Tazı - Dany ve Jamie felan olmasa bölüm 0 olurmuş Arya hikaye niye anlatıldı alnlayan anlatsınBu bölümü ben beğendim.Fıkra muhabbetleri,Dağ'ın adamı biçmesi,Tazı'nın adamları kendi öldürsün diye pazarlık yapması,''Hepimiz ölücez.'' deyip sonra da o 5-6 kere ölen adamı gösterip ''Şunun dışında tabii.'' demesi vs. eğlenceliydi.
Arya'nın da son sözü iyiydi ama olay da gerçekçilik yoktu.O kadar da olsun diyelim.
Haftaya Jon reyiz var.Hadi beline kuvvet kardeşim alırsın bu maçı.