Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 44 72.1%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 17 27.9%

• Kullanılan toplam oy
    61
Son zamanlarda yaptıkları hemen hiçbir şeyin genel gidişata etkisi yok. Tamamen oyalanıyor gibiler. Karabalık'ı ve Jamie'nin Nehirova'ya gitmesini de bakın kitaptan da sahneler yapıyoruz demek için eklediler sanırım.
Bakalım son bölümde beklediğim şey gerçekleşirse yine eyvallah derim. Ama hiç umudum yok. Bu son yaşananların hepsi ona işaret gibi.
Çok boş bölüm çıkarıyorlar yahu. Bölümde dişe dokunur birşey olmadı. Bir tek ejderyanın arka planda gemilere doğru uçmasına sevinebildim :/

58 dk idi ama diğer bölüme göre çok daha az şey vardı. Gregor'un kafayı eliyle koparması güzeldi. Arya sahnesi fena değildi. Bu haneyi hayal kırıklığına uğrattın deyip Sansa'nın kelleyi alsa çok da güzel olurdu. Sandor'un girişteki sahneleri de güzeldi.

Son düzenleme:

Outlaw

Bence bölüm güzeldi. Sadece diğer bölümlere nazaran daha sakin ilerledi. Hikaye de ilerleme kat edildi mi? Evet...

Umarım Sancaksız Kardeşliğin(buydu sanırım adları) lideri vardır ya. :/ Ama tekrar gözükmelerine sevindim.

Arya'yı boşuna mı izledik kaç sezondur. :/

John'a kim yardım edecek acaba? Fragmanda yeniliyorlar gibi gözüküyor. Sanırım Serçeparmak yetişecek son anda.

Bizim Dany'ye de herhalde yardıma Greyjoy'lar gelcek. :/

Umarım Sancaksız Kardeşliğin(buydu sanırım adları) lideri vardır ya. :/ Ama tekrar gözükmelerine sevindim.

Arya'yı boşuna mı izledik kaç sezondur. :/

John'a kim yardım edecek acaba? Fragmanda yeniliyorlar gibi gözüküyor. Sanırım Serçeparmak yetişecek son anda.

Bizim Dany'ye de herhalde yardıma Greyjoy'lar gelcek. :/
Danynin yardıma ihtiyacı yok ki :/ O adamlar karaya ayak basamaz 50bin atlı varken yaş iş. 3 ejder de cabası.

Ne bileyim gemiler var ya. Ejderhalar mı yok edecek şimdi yani tüm gemileri?

Dany çok op oldu yalnız. Nerf lazım. :/
-Atlılar
-Lekesizler
-Paralı askerler
-Tyrion ve Varys
-3 ejderha
-Greyjoy'lar da katıldı mı kimse tutamaz bu kadını.
Dannynin Greyjoylara ihtiyacı kalmayabilir. Orda bi sürü gemi var ayağına kadar gelmiş :D Paralı askeri yoktu yahu bunun hiç görmedim ben. Şuan bütün westerostan daha güçlü zaten Danny.

Daenerys'in Dothrakilere de ihtiyacı yok 1 sene daha ejderhalar büyüdüğünde 8.000 lekesiz+2.000 İkinci oğul yeterdi fethetmeye.Üstelik Westeros bu kadar karışıkken fazla fazla yeter.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık