Bu 13 muhabbeti ne ? 4.bölümde bebeği zombi yapanla 13 kişi var,bu 13.komutanı simgeliyor falan okudum.Kara kale ile ilgili bişeydi ama unuttum orasını
Çok doğru adamın fanı olmuşsun.Bu got da Tyrion yarısı kadar adam olan var mı :/ Tyrion reis. Bu güne kadar en çok etkilendiğim bölümdü.
sandor cleganehocam bir madem zarta zurta o vakit dövüşekte haklı haksız ortaya çıksın denilebiliyordu Ned reiz niye böyle bir talepte bulunmadı yada bulunamadı ayrıca beyler eğer game of thrones birinin sizin yerinize dövüşmesini seçseydiniz kim olurdu merak ettim kafadan manga gibi yaklaşmak istemiyorum ama kimdir westerosun en bıçkın delikanlısı sizce?
Ned Stark'a anlaşma teklif ettiler suçlamaları kabul edersen siyahlar giymene izin vericez diye. O da kabul etti yargılama olmadı diyebiliriz. Zaten dövüşle yargılansaydıda bi kahpelik yaparlardı.hocam bir madem zarta zurta o vakit dövüşekte haklı haksız ortaya çıksın denilebiliyordu Ned reiz niye böyle bir talepte bulunmadı yada bulunamadı ayrıca beyler eğer game of thrones birinin sizin yerinize dövüşmesini seçseydiniz kim olurdu merak ettim kafadan manga gibi yaklaşmak istemiyorum ama kimdir westerosun en bıçkın delikanlısı sizce?