Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 44 72.1%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 17 27.9%

• Kullanılan toplam oy
    61

Yami

Haftaya aksiyonun aksiyonu mu var ? Kan , vahşet , intikam , survivor , yeniden diriliş ... Herşey var :D

İndirmeden izlemek isteyenler için ( İndirirken izliyorsunuz)
Popcorn time diye bir program var ona eşeğin alt yazısını ekleyerek izleyebilirsiniz.

aryada saçmaladılar. kevgire çevirdi kızı hala nasıl ayakta geziyor.:artiz:

ufacık kıza o kadar yalwardılar vere vere 62 adam verdi:hhh:

asıl soru daenerysde. saçma bir şekilde khalları öldürüp dothrakiyi arkasına aldı. ama greyjoylardan hangisini tercih edecek? :a:

taht için en iddalı ejderleriyle ordusuyla daenerys. benim merak ettiğim denizden geçerken başına bir felaket gelmezse bu koca orduyla kim savaşacak? westerosda bu orduyla savaşacak güç yok.

karolla

Bir şey soracağım:

Sam ve snowun öldürdüğü ak gezen aynı değil mi? Ölen ak gezeni de mi öbür eleman diriltiyor?

aryada saçmaladılar. kevgire çevirdi kızı hala nasıl ayakta geziyor.:artiz:

ufacık kıza o kadar yalwardılar vere vere 62 adam verdi:hhh:

asıl soru daenerysde. saçma bir şekilde khalları öldürüp dothrakiyi arkasına aldı. ama greyjoylardan hangisini tercih edecek? :a:

taht için en iddalı ejderleriyle ordusuyla daenerys. benim merak ettiğim denizden geçerken başına bir felaket gelmezse bu koca orduyla kim savaşacak? westerosda bu orduyla savaşacak güç yok.
Kızın elinde olan eleman sayısı 62 ve farkettiysen adamlarıyla birlikte inmiş savaş alanına öyle gülünecek bi durum yok yani :artiz:

cCc Lyanna Mormont cCc :at:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık