Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 44 72.1%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 17 27.9%

• Kullanılan toplam oy
    61
Sabah 5'te torrentler düşmeye başlıyor zaten. eşeherif'te 3 saat sonra felan altyazıyı çıkarıyor. Arşiv yaptığım için zaten hiç online izlemiyorum. :artiz:

Son 3 bölümün isimleri
8-No one(Kimse)
9-The Battle of Bastards(Piçlerin Savaşı)
10-The Winds of Winter(Kış Rüzgarları)

Sabah 5'te torrentler düşmeye başlıyor zaten. eşeherif'te 3 saat sonra felan altyazıyı çıkarıyor. Arşiv yaptığım için zaten hiç online izlemiyorum. :artiz:

Son 3 bölümün isimleri
8-No one(Kimse)
9-The Battle of Bastards(Piçlerin Savaşı)
10-The Winds of Winter(Kış Rüzgarları)
8-No one - Artık Arya temalı olur isme bak :D
9-The Battle of Bastards - Con savaşı kaybedecek gibi 5-6.000 kişiye karşı 2.500 adam çok zor ama trailerlar bakıp VunVun'un WinterFell'in kapısını kırdığını hatırlıyorum ek olarak savaş trailerinde Mandarlyler felan var. Savaşın ortasında yardıma gelecekler herhalde LotR gibi :D
10-The Winds of Winter - Kış sonunda geldi umarım finalde Deny Westorasa gelir ve Ak gezenler Buz duvarını indirirler ne final olur var ya :D

Redditte spoiler paylaşmış biri sezon finaline kadar, yazdıklarının çoğu çıkmış baktım biraz.

Şimdi bu sezonda 3 bölümümüz kaldı. 7. sezon 7, 8. sezon 6 bölüm olacak ve bitecek. 16 bölümde, Dany Westeros'a girecek savaş olacak, demir tahtın sahibi belli olacak, akgezenler saldıracak, yenecekler ya da yenilecekler. Dorne, Pyke, Lannisterlar, Starklar bilmemnelerin sonu belli olacak. ''16 Bölümde'' :( Hala Yüksekserçe'nin boş konuşmalarına dakikalar veriyoruz. Çok endişeleniyorum, hayırlısı :(

Jon gittikce bozuyor önünü alamıyor, ulan ölümden geri döndün ebesinin nikahında akgezenlerle ilişkiye girdin hala ana okul bebesi gibi saf saf dolanıyon ortalarda :artiz:
Ufak kız çok iyi, çok güzeldi :sapkali:

Not: Bazı ezme nooblar Arya'dan bahsettiğimi sanmış Lynna'dan bahsediyorum

Son düzenleme:
İnternetten kaldırılması hoş olmamış her bölümü ayrı çevirmenden mi izleyeceğiz :(

Favori karakterim gelmiş hoş gelmiş.

Aryanın sudan çıkıp her insandan korkması efsane sahneydi hem oyuncu hem yönetmen 10 numara 5 yıldız tüyler diken diken oldu o sahnede :D

Online şekilde izlenir buylunur isim değiştirilir gene verilir.Bunların amaç ne onu anlamadım.Bari bu yıl bitsin öyle al 3 bölüm için kimse digitürk falan almaz.E geriye 2 sezon var 20 bölüm olarak.Kaymak yemeye kalkarken başka bişi yicekler haberleri yok :D

Neyse bu bölüm için cersei nin ağzına ekmek küreği ile vurdu ya kadın ohhh dedim ağzına sağlık.Arya sahnesi böyle olursa saçmalığın daniskası.2 metrelik adama çakı ile daldılar buna 4 net vuruş ama yürümeye devam.Gerçi devam edecek gibi haftaya sahne göreceğiz bakalım.

Eski yan karakterimizin tekrar hikayeye dahil olması çok iyi oldu. Ana hikayeye önemli katkıları olur umarım. İyi bir bölüm değildi ama kötü de değildi.

Sezonun yarısını geçtik, Arya, Snow, Bran, Greyjoylar, Boltonlar, Akgezenler ve Dany ne yapacaklar diye merak ederken Kings Landing çok boş geçiyor. Kayda değer güzel hiçbirşey olmadı. Margeary ile gıcık ninesinin boş boş konuşmalarını, Işid militanları ile Cercei'nin boş rekabetlerini izliyoruz. Senaristler burayı çok boşlamış. Kings Landing dedim ama kral kimdi ya sahiden?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık