artık spoileri yedin Jhon öldü gene adam yaz adasına gidip palmiyelerin yanında şemsiyeli mandalina suyu içecektiGene kim öldü be
artık spoileri yedin Jhon öldü gene adam yaz adasına gidip palmiyelerin yanında şemsiyeli mandalina suyu içecektiGene kim öldü be
Spoiler'dan sonrasını okumadımartık spoileri yedin Jhon öldü gene adam yaz adasına gidip palmiyelerin yanında şemsiyeli mandalina suyu içecekti
Hangisi?
Hodor'a epey üzüldüm, ama Kanlıkuzgun ölmüşken önceliği başkasına veremedim.
Huzur içinde yatsın büyük adam. Umarım kitapta da ölmez böyle. :/
Allah'tan seride jhon diye biri yok.artık spoileri yedin Jhon öldü gene adam yaz adasına gidip palmiyelerin yanında şemsiyeli mandalina suyu içecekti
Doğru Con yazmam lazımdıAllah'tan seride jhon diye biri yok.
LinkBölümün Türkçe alt yazısı da çıktı. İzleyelim bakalım nasılmış.
İşte divxplanet, eşekherif çevirmiş falan. Olan şeyler bunlar
Sezon başından beri her bölüm birileri ölmüyor mu, neden şaşırdınız ki?
Hodor. Kuzgun'un varlığına duyarsızım, ölümüne niye üzüleyim? :/ Hodor'a çok büyük bir sempati duyuyordum, yazık oldu...
...
İleriki bölümler hakkında spoiler..Bu arada, yukarıda Mystogan'ın paylaştığı yazıda finale doğru birçok önemli karekterin öleceği yazılıyor. Sezonun ilk bölümlerindeki ölümler son bölümlerdekilere oranla cuzi kalıyormuş. :/
Jon ile ilgili yazılanlara şaşırmadım, Sansa'yı eleştirenler söz konusu Jon olunca irrasyonel düşünme konusunda ısrarcılar.
Jon! Jon! Jon Stark!Doğru Con yazmam lazımdı
Geçen Youtubdan teori videosu izliyordum bir eleman GrrM'in Final için LoTR gibi iyi vs kötü olayı olmayacağını söylüyordu. Ancak Dizi için sanırım Bildiğin LoTR gibi olacak herhalde mağlum ak gezenler Orc'lardan bile kötü oldu nasıl durduracaklar acaba [ kesin Bizim oğlan ağacın içine girer 8.000 önce oldu ise öyle durdururlar herhalde ?