Çok önemli ve şok edici açıklamalar ve gelişmeler var. Bence izle. :/Bölümü izlemedim, spoiler da yemedim. İzlemeye değer mi yoksa bir gün daha bekleyeyim mi ?
Çok önemli ve şok edici açıklamalar ve gelişmeler var. Bence izle. :/Bölümü izlemedim, spoiler da yemedim. İzlemeye değer mi yoksa bir gün daha bekleyeyim mi ?
işte tam bu yüzden beklesin altyazı çıkana kadar öyle daha heyecanlı olur.Çok önemli ve şok edici açıklamalar ve gelişmeler var. Bence izle. :/
Adam kitaplarını ingilizce okumuş, kısacık bölümü mü anlayamayacak. ben bile bu halimle hemen hiçbir şey atlamadan anladım hepsini. :/işte tam bu yüzden beklesin altyazı çıkana kadar öyle daha heyecanlı olur.
İngilizcesi varsa izlesin zaten ben altyazılı takip ediyor sandım.Ben pazartesi sabah 4'ü zor ediyorum boşu boşuna 10 saat beklemesinAdam kitaplarını ingilizce okumuş, kısacık bölümü mü anlayamayacak. ben bile bu halimle hemen hiçbir şey atlamadan anladım hepsini. :/
Çok önemli ve şok edici açıklamalar ve gelişmeler var. Bence izle. :/
Teşekkürler cevap verdiğiniz için. Birazdan izlerim artık. Çok merak ettim :/Bölüm güzel, yarına kadar spo yemem diyorsan bekle izleme.
Hangisi?İlk kez Game of Thrones'ta bir karekterin ölümüne üzülüyorum. :/
Kim ölmedi ki. Tam bir katliam var bölümde.Gene kim öldü be