Greyjoylar efsane gelicek. Tabi hiçbiri bir Reek değilIMDB'de yeni karakterlere baktığımda Şişko Sam'in ailesi(?) ve yeni Greyjoy'lar var. Baya da karakter var bu ailelerden.
Kitapları okumadım. Merak ediyorum yeni sezonda ne iş yapacaklar diye. :/

Greyjoylar efsane gelicek. Tabi hiçbiri bir Reek değilIMDB'de yeni karakterlere baktığımda Şişko Sam'in ailesi(?) ve yeni Greyjoy'lar var. Baya da karakter var bu ailelerden.
Kitapları okumadım. Merak ediyorum yeni sezonda ne iş yapacaklar diye. :/

Diziyi izlememeye karar vermiştim ama bu yazıyı okuduktan sonra kesin izlerimBuyrunhttp://frpnet.net/makaleler/game-thrones-6-sezonunun-senaryosu-elimize-gecti Uzun ama okuması zevkli
doğru.Diziyle kitap ayrılıyo diyolar arkadaşlar, doğru mu?
Kitaptan 4.sezonda ayrılmaya başladı 5.sezonda baya bir ayrılmıştı kitaptanDiziyle kitap ayrılıyo diyolar arkadaşlar, doğru mu?
Yok. Cersei'nin İnancı kullanıp Margeary'i tutuklatması, sonra kendi başının yanması falan Kargaların Ziyafetinde geçiyordu.(Tabii kitapta daha farklı işlendi.) Yani farklı işlense de kitaptaki olaylar işleniyordu yine de.Kitaptan 4.sezonda ayrılmaya başladı 5.sezonda baya bir ayrılmıştı kitaptan
Jaime'nin olayı farklı kitapta,Ouentyn Martell çıkmadı dizide,Arya'nın yanındaki rahip önceden tanıştığı eleman değildi kitapta,Sansa'nın durum belli değildi teyzesi öldükten sonra,Stannis ölmedi Brienne'in Stannis'i öldürmeye çalışması tamamen saçmalıkYok. Cersei'nin İnancı kullanıp Margeary'i tutuklatması, sonra kendi başının yanması falan Kargaların Ziyafetinde geçiyordu.(Tabii kitapta daha farklı işlendi.) Yani farklı işlense de kitaptaki olaylar işleniyordu yine de.
Evet, Kargagöz falanda çıkmadı. Ben tamamen ayrılıyor mu onu sormuştum. Bu sezon Greyjoy meselesi işlenecekmiş. Ondan kafam karıştı.Jaime'nin olayı farklı kitapta,Ouentyn Martell çıkmadı dizide,Arya'nın yanındaki rahip önceden tanıştığı eleman değildi kitapta,Sansa'nın durum belli değildi teyzesi öldükten sonra,Stannis ölmedi Brienne'in Stannis'i öldürmeye çalışması tamamen saçmalık
Greyjoylar'ın çıkmama sebebi daha çok diğer konuların işlenmesinden kaynaklanıyor. Bu sezonu Greyjoy sezonu diye tahmin ediyorum. Tamamen ayrılmadı ama büyük farklılıklar varEvet, Kargagöz falanda çıkmadı. Ben tamamen ayrılıyor mu onu sormuştum. Bu sezon Greyjoy meselesi işlenecekmiş. Ondan kafam karıştı.