kadir †. 6 Mar 2026 #2,332 Tur hayırlı olsun, muhtemel skor. Galatasaray 3-1 Liverpool Liverpool 2-2 Galatasaray
justahuman 7 Mar 2026 #2,335 Skywalker dedi ki: Niye herkes ölü taklidi yapıyor. Akşam kaos var. Genişletmek için tıkla ... Sonucu belirsiz maç kestirmek zor. GS 3 puan mı kaybeder, 2 puan mı kestiremiyorum. Fenerbahçe-Samsun maçı asıl belirleyici olan olacak.
Skywalker dedi ki: Niye herkes ölü taklidi yapıyor. Akşam kaos var. Genişletmek için tıkla ... Sonucu belirsiz maç kestirmek zor. GS 3 puan mı kaybeder, 2 puan mı kestiremiyorum. Fenerbahçe-Samsun maçı asıl belirleyici olan olacak.
justahuman 7 Mar 2026 #2,336 sensei dedi ki: Berabere kalırsa fener, ne olucak? Genişletmek için tıkla ... Fark 1 puan daha azalmış olacak. : )) GS'yi yenerse 2'li averajdan şampiyonluk yine garanti maalesef. Her şey Tedesco hocamın şampiyonluğuna işaret ediyor
sensei dedi ki: Berabere kalırsa fener, ne olucak? Genişletmek için tıkla ... Fark 1 puan daha azalmış olacak. : )) GS'yi yenerse 2'li averajdan şampiyonluk yine garanti maalesef. Her şey Tedesco hocamın şampiyonluğuna işaret ediyor
seyyah 7 Mar 2026 #2,337 Bugün biz GS'yi yeneriz. FB de yarın Samsun'a yenilir, değişen bir şey olmaz
justahuman 7 Mar 2026 #2,339 Osi BJK'ye karşı iş yapamıyor ki daha güçlü bir BJK var şuan. Sahada döve döve puan alacaklar bizden. Ama kaç puan alırlar bilmem. Benim tahminim 2-1 veya 3-1 yeniliriz. İyi ve şanslı günümüzde olursa berabere biter. Son düzenleme: 7 Mar 2026
Osi BJK'ye karşı iş yapamıyor ki daha güçlü bir BJK var şuan. Sahada döve döve puan alacaklar bizden. Ama kaç puan alırlar bilmem. Benim tahminim 2-1 veya 3-1 yeniliriz. İyi ve şanslı günümüzde olursa berabere biter.